Tgrt Haber

Deco’nun Arda Güler’i Transfere İkna Eden Teklifi Fenerbahçelileri Sevindirecek

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber, Türkiye
03 Temmuz 2023 21:35 - Güncelleme : 03 Temmuz 2023 21:38

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren takımlarda bomba transfer gelişmeleri yaşanıyor. Transfer haberlerinde en çok dikkat çeken isim ise dev kulüplerin peşinde olduğu Fenerbahçe forması giyen Arda Güler. Son olarak İspanyol kulübü Barcelona ile adı anılan Arda Güler’in Katalan kulübüne transfer olması an meselesi. Barcelona Sportif Direktörü ve takımın eski futbolcusu Deco’nun Arda Güler’i transfer konusunda ikna ettiği de söylentiler arasında.

Kulüpler, gelecek sezon için transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Yeni sezonda şampiyonluk için yarışacak takımlar kadroyu yenilemek için kolları çoktan sıvadı. 
Şimdi sizlere Süper Lig’de en çok konuşulan transfer haberlerinden bahsedeceğiz. 

Şu anda belki de spor camiasında en çok konuşulan isim Arda Güler​. Jorge Jesus’un Fenerbahçe’den ayrılıp Al Hilal’le anlaşmasının ardından takımın başına İsmail Kartal​ geçti. Fenerbahçe​ yönetiminin Arda Güler’le devam etmek istediğini hepimiz biliyoruz. Avrupa kulüplerinin istediği Arda Güler hakkında çıkan son iddia ise İspanyol devi Barcelona​.

BARCELONA'NIN İSTEDİKLERİ

Barcelona Başkanı Laporta verdiği bir röportajda, "Arda Güler çok genç bir oyuncu. İzleme ekibimiz, onu uzun süredir takip ediyor. Avrupa'daki tüm önemli kulüpler Arda Güler'i istiyor. Fenerbahçe ile görüşüyoruz" açıklamasında bulundu. Katalan ekibinin Arda Güler için teklifi ise şu şekilde: 

Barcelona, Arda Güler'e 20 maç oynama garantisi ile sözleşme önerisi,
2 taksit ödeme planıyla ile 20-25 m € arası bonservis bedeli 
Arda, 1 sene daha Fenerbahçe'de kalıp gelişimini sürdürecek. 
Arda'nın bu seneki maaşını Barcelona karşılayacak.

Tüm bunların yanı sıra Barcelona Sportif Direktörü ve takımın eski futbolcusu Deco’nun "Senin gelişiminde bir sorunun yok. Kulübün ve taraftarlar seni çok seviyor. Bu şekilde gelişimini 1 sene daha devam ettir ve önümüzdeki sezon geldiğinde seni Barcelona'da direkt oynatalım" diyerek Arda Güler’i ikna ettiği de söylentiler arasında. 

KUZYAEV GELİŞMESİ

Rotamızı Fenerbahçe’den Beşiktaş’a çevirelim:

Yeni sezonu eski kadrosuyla açan Beşiktaş'ın önceliği bir stoper ve bir orta saha transferi. Siyah-beyazlıların gündeminde öne çıkan isimler Daniel Amartey ve Daler Kuzyaev.  Leicester City’den ayrılan Ganalı oyuncu ile 3 yıllık sözleşme konusunda uzlaşma sağlandı. Transferin önündeki engel ise imza parası. Serbest durumda olan Amartey, Beşiktaş’tan imza parası talep ediyor. 

Talihsiz Beşiktaş’ta Kuzyaev için de aynı sorunu yaşıyor. Zenit’ten ayrılan ve serbest durumda olan Rus oyuncu da, Amartey gibi imza parası talep ediyor. Edinilen bilgiye göre Aldığı diğer teklifleri değerlendiren Kuzyaev, Beşiktaş'a 1 hafta içinde cevabını iletecek.

Şimdi de hem Fenerbahçe'nin hem de Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği iddia edilen Zaha ile Crystal Palace sözleşme yenilemek istiyor. Zaha, Arap ülkelerinden aldığı parayı Avrupa'dan bir kulüpten almak istiyor. Oyuncunun bir diğer ciddi talibi ise İtalyan Ekibi Lazio. Fenerbahçe yönetimi ise transferin bir an önce bitmesi için oyuncu ve menajerine baskı uyguluyor.

Son olarak PAOK'tan Fenerbahçe'ye gelen ve dönem dönem gösterdiği performansla ilgi çeken Dimitris Pelkas Hull City'ye kiralanmıştı. Kiralık sözleşmesi biten Yunan oyuncu Fenerbahçe'den de ayrıldığını açıkladı. Pelkas, menajerler aracılığıyla bir başka Süper Lig ekibi Trabzonspor önerildi. İki tarafın görüşmeleri sürüyor.

Kaynak: TGRT Haber, Türkiye
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...