Tgrt Haber

Fenerbahçe kupayı kazandı, Adana Demirspor Avrupa'ya gitti...

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
12 Haziran 2023 06:01 - Güncelleme : 12 Haziran 2023 06:09

Son dakika haberi: Fenerbahçe’nin Türkiye Kupası’nda Başakşehir’i devirerek kupayı kazanması ile birlikte bir takımımız daha UEFA Konferans Ligi’ne gitmeye hak kazandı. Böylece önümüzdeki sezon ülkemizi Avrupa’da temsil edecek takım sayısı 4’e yükseldi.

Süper Lig’de şampiyonluk yarışını Galatasaraykazandı. Ezeli rakibinin arkasında ligi ikinci sırada bitiren FenerbahçeTürkiye Kupası​ finalinde Başakşehir​ ile karşılaştı. Sahadan ilk yarıda Batshuayi’nin attığı gollerle 2-0 galip ayrılan Fenerbahçe Türkiye Kupası’nı şampiyon tamamladı. Kupa töreninin ardından açıklamalarda bulunan Portekizli teknik direktör Jorge Jesus​ önümüzdeki sezon sarı lacivertli takımda olmayacağını kaydetti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç futbol branşında ilk kupasını alırken sarı lacivertli takım Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile TFF Süper Kupa maçına çıkacak.

ADANA DEMİRSPOR AVRUPA’DA…

Sarı lacivertlilerin kupayı kazanması ile birlikte önümüzdeki sezon ülkemizi Avrupa’da temsil edecek takımlar da netleşti. Ligi 4.sırada bitiren Adana Demirspor gelecek sezon Avrupa kupalarına katılım hakkı kazandı. UEFA Konferans Ligi’ne 2. ön eleme turundan dahil olacak olan Adana temsilci sosyal medya hesabından kutlama mesajı yayımladı.

Fenerbahçe kupayı kazandı, Adana Demirspor Avrupa'ya gitti...

Fenerbahçe de, gelecek sezon Konferans Ligi 2. ön eleme turundan Avrupa macerasına başlayacak. Mavi şimşekler gelecek sezon Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birlikte ülkemizi Avrupa’da temsil edecek 4. takım oldu.

https://twitter.com/AdsKulubu/status/1667981054681010177

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...