Tgrt Haber

Son dakika | Fenerbahçe transferde durmak bilmiyor: Allan Saint-Maximin'in İstanbul'a geliş tarihi belli oldu!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
16 Temmuz 2024 09:57 - Güncelleme : 16 Temmuz 2024 11:17
Son dakika | Fenerbahçe transferde durmak bilmiyor: Allan Saint-Maximin'in İstanbul'a geliş tarihi belli oldu!

Son dakika haberi: Fenerbahçe, Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'de forma giyen Allan Saint-Maximin transferini açıklamaya hazırlanıyor. Saint-Maximin'in bugün İstanbul'a geleceği iddia edildi. İşte detaylar...

Levent Mercan, Oğuz Aydın ve Cenk Tosun kadrosuna katarak yerli rotasyonunu güçlendiren Fenerbahçe uzun süredir kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadığı Allan Saint-Maximin'e kavuşuyor.

TRANSFERE ONAY VERİLDİ

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Transfer girişimleri, Suudi Arabistan Federasyon Finansal Sürdürülebilirlik Komitesi tarafından önce veto yiyen sarı-lacivertliler yapılan görüşmeler sonunda tüm pürüzleri giderdi ve yıldız futbolcu için onay aldı. 

Suudi Arabistan Pro Lig yönetimi, anlaşmayı onaylayarak Saint-Maximin'in gidişine izin verdi.

Fenerbahçe transferde durmak bilmiyor: Allan Saint-Maximin'in geliş tarihi belli oldu! - 1. Resim

BUGÜN İSTANBUL'A GELİYOR!

Fenerbahçe'nin kiralık olarak anlaşma sağladığı 27 yaşındaki sol kanadın bugün İstanbul'a gelmesi ve sağlık kontrollerinin ardından imzayı atması bekleniyor.

NTV Spor'da yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin yeni transferi Allan-Saint Maximin 19.15'te Sabiha Gökçen Havalimanında olacak.

31 MAÇTA 4 GOL-10 ASİST

Maximin, geçtiğimiz sezon Al-Ahli formasıyla 31 maça çıktı. Fransız yıldız, 4 gol ve 10 asistlik bir performans ortaya koydu.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...