Tgrt Haber

Fenerbahçe yıldız futbolcunun menajerini İstanbul'a davet etti

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
11 Eylül 2023 13:24 - Güncelleme : 11 Eylül 2023 13:38
Fenerbahçe yıldız futbolcunun menajerini İstanbul'a davet etti

Kadroya mutlak bir 6 numara transferi yapmak isteyen Fenerbahçe, Braga'nın Libyalı futbolcusu Al-Musrati'nin menajerini İstanbul'a davet etti. İşte detaylar...

Kadrosunu bu sezon Szymanski, Dzeko, Tadic, Ryan Kent, Cengiz Ünder, Umut Nayir, Fred, Mert Müldür, Djiku, Becao gibi yıldız isimlerle güçlendiren Fenerbahçe​'de Willian Arao​, Serdar Dursun, Arda Güler, Attila Szalai ve Rossi gibi önemli oyuncularla da yollar ayrıldı.

Kadrosuna 6 numara takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe, Braga​'nın Libyalı orta sahas Al-Musrati'yi transfer​ etmek istiyor.

MENAJERİ İSTANBUL'A DAVET EDİLDİ

Sabah gazetesinin haberine göre; Fenerbahçe, Al Musrati transferi için oyuncunun menajerini İstanbul'a davet etti. Sarı-lacivertli takımın yöneticileri bugün, Al Musrati'nin menajeri ile bir görüşme gerçekleştirecek.

TEKLİF 10 MİLYON EURO

Braga oyuncunun bonservis bedelini 18 milyon Euro belirlerken, Fenerbahçe'nin bonuslarla birlikte 10 milyon Euro'luk bir teklif yapma hazırlığında olduğu ifade edildi.

1.89 boyundaki Libyalı orta saha Al Musrati, kariyeri boyunca 204 resmi maçta görev yaptı. 27 yaşındaki oyuncu, bu maçlarda 15 gol 11 asist kaydetti.

KANARYA, BRAGA'NIN CEZASINI AVANTAJA ÇEVİRMEK İSTİYOR

Braga'nın Ricardo Horta transferinin davası sonucu FIFA tarafından 12.3 milyon Euro'luk cezaya çarptırılması bu transferin gerçekleşmes ihtimalini artırıyor. Braga'nın bu cezayı ödeyebilmek için bir futbolcu satması gerekiyor.

Fenerbahçe bu durumu avantaj olarak kullanarak daha az maliyetle bu transferi bitirmek istiyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...