Tgrt Haber

Dünyaca ünlü hocanın torunu Arda Güler forması giydi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
11 Eylül 2023 10:39 - Güncelleme : 11 Eylül 2023 10:56
Dünyaca ünlü hocanın torunu Arda Güler forması giydi

Real Madrid'in dünyaca ünlü teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin torununun Arda Güler forması giydiği fotoğraf, sosyal medyada gündem oldu. Taraftarların binlerce kez paylaştığı fotoğraf büyük beğeni topladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe​'den Real Madrid​'e transfer​ olarak sadece Türkiye'de değil dünyada da dikkatleri üzerine çeken milli futbolcumuz Arda Güler​, sakatlığına rağmen gündem olmayı sürdürüyor.

İspanyol devinin dünyaca ünlü teknik direktörü Carlo Ancelotti​'nin torununun, genç yıldızın formasıyla dolaşması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

CARLO ANCELOTTI'NİN TORUNU ARDA FORMASI GİYDİ

İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti'nin torununun sosyal medyada hızla yayılan Arda Güler formalı fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

İşte futbolseverlerden onbinlerce yorum ve beğeni alan fotoğraf:

Dünyaca ünlü hocanın torunu Arda Güler forması giydi

ARDA GÜLER SAHALARA DÖNÜYOR

Arda Güler, Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olduktan sonra antrenmanlarda gösterdiği performansla dikkat çekmeyi başarmıştı.

Takımın gözde isimleri arasında gösterilen ve yeni sezonda hızlı bir şekilde süre alması beklenen Arda Güler, daha sonra bir sakatlık yaşamıştı. Genç yıldız, ameliyat edildi. İyileşme sürecini tamamlamak üzere olan Arda'nın beklenenden daha kısa süre içinde sahalara dönmesi bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...