Tgrt Haber

Fenerbahçe’de ‘6 numara’ya tanıdık isim! Galatasaray’ın eski yıldızından transfere yeşil ışık

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
11 Ekim 2023 20:26 - Güncelleme : 11 Ekim 2023 20:34
Fenerbahçe’de ‘6 numara’ya tanıdık isim! Galatasaray’ın eski yıldızından transfere yeşil ışık

Transfer döneminde sıklıkla kadrosuna 6 numara takviyesi yapacağı konuşulan ancak elindeki oyunculardan İsmail Yüksek ve Miguel Crespo ile bu alanı başarıyla dolduran Fenerbahçe için flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin, bir dönem Galatasaray forması giyen Jean Michael Seri’yi transfer etmek istediği öne sürüldü.

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe; transfer dönemindeki başarının meyvelerini sahadaki oyun ve sonuçlarla da aldı.

İsmail Kartal​ yönetiminde galibiyetten başka bir sonuç görmeyen sarı-lacivertliler; ligde ve Avrupa’da Kartal yönetiminde toplam 16 maçı da kazanmayı bildi.

KRUNIC'I MILAN​ BIRAKMADI

Fenerbahçe’nin transfer döneminde 6 numaraya transferi muhtemel isimler çok konuşuldu. Rade Krunic​ transferi Milan’ın bırakmaması yüzünden iptal olurken, istenilen diğer isimlerle de anlaşma olmaması üzerine eldeki oyunculardan verimi maksimuma çıkartmak hedeflendi.

'YENİ ROTA SERI' İDDİASI

Medyatava’da yer alan habere göre Fenerbahçe​, rotasyonunu güçlendirmek 6 numara transferini yeniden gündemine aldı. Sarı-lacivertlilerin ilgilendiği isim ise ligimize yabancı değil. İddiaya göre Fenerbahçe, daha önce Galatasaray forması giyen Jean Michael Seri’yi gündemine aldı.

İngiltere Championship’te Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’nin formasını giyen Seri’nin de Avrupa kupalarında forma şansı bulabilmek adına sarı-lacivertlilerin olası bir teklifine sıcak baktığı öne sürüldü.

GALATASARAY'DA 37 MAÇA ÇIKTI

Süper Lig’de 2019-2020 sezonunda Galatasaray’da oynayan Fildişi Sahilli yıldız Michael Seri, sarı-kırmızılı kulüpte çıktığı 37 resmi maçta 2 gol ve 4 asistlik skor katkısı da sağladı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...