Tgrt Haber

Galatasaray'dan Fernando Muslera kararı! Takımda kalıyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
11 Ekim 2023 16:14 - Güncelleme : 11 Ekim 2023 16:27
Galatasaray'dan Fernando Muslera kararı! Takımda kalıyor

Galatasaray, 37 yaşındaki file bekçisi Fernando Muslera'nın sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Galatasaray​, 37 yaşındaki kalecisi Fernando Muslera ile yola devam ediyor.

Son olarak 17 Mart 2021’de sözleşmesi yenilenen ve yıllık ücreti 2.5 milyon Euro’ya düşürülen Uruguaylı eldivenin kontratı sezon sonunda bitiyor.

Fanatik'in haberine göre; Fernando  Muslera ile yola devam etmek isteyen sarı-kırmızılılar, Nando’nun maaşını 1.5 milyon Euro seviyesine çekip, sözleşmeyi 2 yıl daha uzatmayı planlıyor.

İMZA ATMAYA HAZIR

Sezona iyi bir başlangıç yapan Muslera da ailesiyle birlikte Galatasaray’daki geleceğini garanti altına almak istiyor. Yeni sözleşmeye sıcak bakan tecrübeli kalecinin, yeni yıla kadar kulüpten resmi teklifin gelmesini bekliyor.

Taraftar da tecrübeli file bekçisinin takımda kalmasını istiyor.

15 KUPA KAZANDI

12 yıldır Galatasaray forması giyen başarılı kaleci​, sarı-kırmızılı forma altındaki başarı performansıyla takımın efsane isimleri arasına adını yazdırmayı başardı.

Fernando Muslera, 12 yılda Galatasaray ile 6 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Uruguaylı kaleci 4 Türkiye Kupası ve 5 de Türkiye Süper Kupası'nı kazandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...