Tgrt Haber

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Emre Mor kiralandı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Şubat 2024 13:32 - Güncelleme : 01 Şubat 2024 14:20
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Emre Mor kiralandı

Son dakika haberi... Fenerbahçe'de sergilediği performansla beklentilerin altında kalan milli futbolcu Emre Mor, Fatih Karagümrük'e transfer oldu.

Devre arası transfer döneminde takviye çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de ayrılık haberleri de peş peşe geliyor.

Samet Akaydın'ı Panathinaikos'a, Umut Nayır'ı Pendikspor'a, Bartuğ Elmaz'ı Sivasspor'a, Miguel Crespo'yu ise Rayo Vallecano kiralayan sarı lacivertliler, bir oyuncusuyla daha yollarını ayırdı.

Fenerbahçe, performansı nedeniyle eleştirilen ve forma şansı bulmakta zorlanan milli futbolcu Emre Mor'u Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'e kiraladı.

FENERBAHÇE'DEN RESMİ AÇIKLAMA

Öte yandan Fenerbahçe transferi resmen açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2023-2024 yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızda, Futbolcumuz Emre Mor sezon sonuna kadar V. Fatih Karagümrük kulübüne kiralanmıştır. Oyuncumuza ligin geri kalan bölümünde başarılar dileriz. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

FORMA NUMARASI BELLİ OLDU

Öte yandan Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı habere göre; Emre Mor, yeni takımının bu hafta Hatayspor'la oynayacağı maçın kadrosuna alındı. 26 yaşındaki oyuncunun Fatih Karagümrük'te 11 numaralı formayı giyeceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...