Tgrt Haber

Fenerbahçe’de bir ayrılık daha kapıda: Samet Akaydın yolcu

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Sports Digitale
08 Eylül 2023 19:50 - Güncelleme : 08 Eylül 2023 19:52
Fenerbahçe’de bir ayrılık daha kapıda: Samet Akaydın yolcu

Bu sezon 20 futbolcuyla yollarını ayıran Fenerbahçe’nin, son olarak kadroda düşünülmeyen Samet Akaydın ile yolları ayırma kararı aldığı öne sürüldü.

Trendyol Süper Lig’in transfer döneminde gelen futbolcular kadar gönderdiği oyuncularla da adından söz ettiren Fenerbahçe’de Samet Akaydın​ ile yolların ayrılacağı iddia edildi.

Sports Digitale’den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Fenerbahçe​, Samet Akaydın ile yolları ayırma kararı aldı. Sarı-lacivertliler, kararın netleşmesinin ardından Akaydın’ın temsilcisiyle bir araya gelerek durumu iletti.

DURUMU AKŞAM SAATLERİNDE NETLEŞECEK

Haberde; Samet Akaydın’a Süper Lig’den talip kulüpler olmasına karşın henüz bir anlaşmanın söz konusu olmadığı ifade edilirken, 29 yaşındaki stoperin durumunun akşam saatlerinde gerçekleştirilecek görüşmenin ardından netleşeceği belirtildi.

SAMET AKAYDIN’IN İSTATİSTİKLERİ

Geçen sezon Fenerbahçe’nin teknik direktörlük koltuğunda oturan Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus’un yoğun ısrarlarıyla devre arasında Adana Demirspor’dan 3.7 milyon Euro’ya transfer edilen Samet Akaydın; sarı-lacivertli formayla 25 maça çıkarak 2 bin 122 dakika sahada kaldı.

Kaynak: Sports Digitale
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...