Tgrt Haber

Fenerbahçe'de Djiku gelişmesi: Takımla çalışmalara başladı

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: TGRT Haber
15 Ekim 2023 14:10 - Güncelleme : 15 Ekim 2023 14:39
Fenerbahçe'de Djiku gelişmesi: Takımla çalışmalara başladı

Süper Lig'in 9. haftasında Hatayspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe bugün gerçekleştirdiği idmanla hazırlıklara devam etti. Çalışmaların ilk bölümünde sakatlığını atlatan Alexander Djiku'da yer aldı.

Sarı-laciverti ekip, Süper Lig'in 9. haftasında Atakaş Hatayspor​ ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri​'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe​ Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal​ yönetiminde gerçekleştirilen günün ikinci antrenmanı, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladı.

Sakatlığını atlatan yıldız savunma oyuncusu Alexander Djiku​'da antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı.

DJİKU ANTRENMANDA YER ALDI

Sakatlığı nedeniyle Gana Milli Takım kadrosundan çıkartılan Alexander Djiku, bugün gerçekleştirilen idmanda takımla çalışmalara katıldı.

Ardından koordinasyon ve çabukluk çalışması yapan oyuncular antrenmanı dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçların devamında yaptıkları bireysel çalışmalarla tamamladı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...