Tgrt Haber

Fenerbahçe'de gözler Djiku ve Fred'de! Son durumları belli oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
07 Kasım 2023 10:37 - Güncelleme : 07 Kasım 2023 11:00
Fenerbahçe'de gözler Djiku ve Fred'de! Son durumları belli oldu

Fenerbahçe'de yaşadıkları sakatlıklar sonrası tedavilerine devam edilen Alexander Djiku ve Fred'in Adana Demirspor maçında oynayıp oynamayacağı belli oldu. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de 10'da 10 yaparak geldiği Trabzonspor​ maçına önemli eksikleriyle çıkan Fenerbahçe​, zorlu maçı evinde 3-2 kaybetti. Sarı-lacivertlilerin kritik iki oyuncusu Fred​ ve Alexandner Djiku'dan de beklediği haberi alamadı.

DJİKU İÇİN SEFERBERLİK

Ludogorets maçında sakatlanan Alexander Djiku'nun sağ ayak beşinci metatars kemiğinde non deplase kırık tespit edildi. Djiku'nun Adana Demirspor maçına yetiştirilmesi için seferberlik ilan edilmiş ve İsmail Kartal​ da Djiku'nun Adana maçına yetişebileceğini ifade etmişti. Yıldız futbolcunun son durumu belli oldu.

ADANA DEMİRSPOR MAÇINDA YOK!

Milliyet'te yer alan habere göre; 3-4 hafta sahalardan uzak kalması beklenen Alexander Djiku, Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek.

FRED'DE SON KARAR KARTAL'IN

Sakat oyunculardan bir diğeri olan Fred'in iyileşme sürecinde yoğun çaba sarfedildiği belirtilirken, başarılı futbolcunun Adana Demirspor maçında oynama olasılığının olduğu kaydedildi.

Başarılı orta saha oyuncusu için son kararı İsmail Kartal'ın vereceği ifade edildi.

Adana Demirspor ile Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında 12 Kasım Pazar günü, saat 19.00'da kozlarını paylaşacak. Karşılaşma Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...