Tgrt Haber

Fenerbahçe'de 'istenmeyen' oldu; İtalya'dan 3 talibi var

24 Temmuz 2023 16:39 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 16:39
Fenerbahçe'de 'istenmeyen' oldu; İtalya'dan 3 talibi var

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’ın istemediğini yönetime net bir şekilde ilettiği Joao Pedro ile İtalya Serie A’dan üç takımın devrede olduğu öğrenildi.

Mayıs ayından beri peşinde olduğu golcü Wilfried Zaha’yı Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe’de ilk hedef oyuncu satışı. Sarı-lacivertlilerde öncelik yabancı futbolcularla yolların ayrılmasıyken; listenin başında gelen isimlerden biri de Joao Pedro.

Fenerbahçe​ Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın yönetime ilettiği listede kadroda görmek istemediğini belirttiği futbolculardan Joao Pedro için İtalyan kulüplerinin ilgisi olduğu öğrenildi.

SERIE A​'DAN 3 TALİBİ VAR

Corriere dello Sport’ta yer alan habere göre Serie A ekiplerinden Lecce, Hellas Verona ve Torino, Brezilyalı hücumcuyu kadrosuna katmak istiyor.

Üç takımın da 31 yaşındaki golcüyü transfer etmek için oldukça istekli olduğunun belirtildiği haberde, kulüplerin kısa süre içerisinde sarı-lacivertli kulüple temasa geçme ihtimalinin oldukça yüksek olduğu ifade edildi.

BEKLENENİ VEREMEDİ

Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 28 karşılaşmaya çıkan Brezilyalı hücumcu, bu maçlarda 5 gol ve 1 asistlik performansla oynadı. Büyük umutlarla sarı-lacivertli camiaya transfer edilen yıldız golcü, Süper Lig macerasında bekleneni veremedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...