Tgrt Haber

Fenerbahçe'den Emre Demir kararı

16 Mart 2023 19:40 - Güncelleme : 16 Mart 2023 19:48
Fenerbahçe'den Emre Demir kararı

Fenerbahçe'de devre arasında Barcelona'dan transfer edilip Samsunspor'a kiraladığı 19 yaşındaki futbolcu için karar verildi.

Fenerbahçe​'nin ara transfer döneminde Barcelona​'dan sürpriz bir şekilde kadrosuna kattığı Emre Demir, Samsunspor​'a kiralanmıştı.

6 aylığına gönderildiği Karadeniz ekibindeki kariyerine iyi bir giriş yapan Emre Demir, ilk maçında gol atmayı başarmıştı. Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki futbolcusuyla ilgili planları da netleşti.

Sezon sonuna kadar Fenerbahçe'den Samsunspor'a kiralanan Emre Demir, Spor Toto 1. Lig kariyerine etkili bir giriş yaptı. Samsunspor formasıyla ilk maçına Bandırmaspor karşısında çıkan Emre Demir, görev aldığı 6 dakikada golünü atmayı başardı.

FENERBAHÇE KARARINI VERDİ

Akşam'ın haberine göre; Fenerbahçe'nin Emre Demir üzerindeki planı da netleşti. Sarı-lacivertliler 2023-24 sezonunda 19 yaşındaki futbolcuyu kadroda tutma kararı aldı. Fenerbahçe geniş kadroda Emre Demir'den faydalanmayı düşünüyor.

Kayserispor altyapısında yetişen Emre Demir burada gösterdiği performansla 2022-23 sezonu başında Barcelona'ya transfer olmuştu. La Liga ekibi transfer için Kayserispor'a 2 milyon Euro ödemişti. Emre Demir 31 Ocak tarihinde sürpriz bir şekilde Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...