Tgrt Haber

Fenerbahçe'den Galatasaray'a Zaha tepkisi: Florya'nın kalbinden oyuncu alırız!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
27 Temmuz 2023 07:32 - Güncelleme : 27 Temmuz 2023 07:45
Fenerbahçe'den Galatasaray'a Zaha tepkisi: Florya'nın kalbinden oyuncu alırız!

Fenerbahçe'den 5-0'lık Zimbru galibiyeti sonrası Zaha transferiyle ilgili Galatasaray'a sert tepki geldi. Ezeli rakiplerinin oyuncuyu transfer çalımı gibi lanse ettiğini belirten Baki, Szymanski örneğini vererek "İstersek Florya'nın kalbinden oyuncu alırız" dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Fenerbahçe​, 2. eleme turunda Moldova ekibi Zimbru​'yu  5-0 mağlup etti. Ancak maçın ardından sarı-lacivertli yönetici Selahattin Baki​'nin Galatasaray​'ın bir süre kendilerinin de ilgilendikleri Wilfried Zaha​ transferine ilişkin yaptığı açıklamalar farklı galibiyetin de önüne geçti

ZAHA'NIN TALEPLERİNİ AÇIKLADI

Baki, Galatasaray'ın Zaha'yı kadrosuna katmasını bir transfer çalımı gibi göstererek kendilerini kötü göstermeye çalıştığını belirterek, "Biz Zaha'nın ağabeyine teklifte bulunduk, kendileri yeterli bulunmadı. Daha sonra onlar bize bambaşka bir teklifle geldi. Yıllık 10 milyon euroyu bulan bazı istekleri görünce ilk defa bir oyuncunun temsilcisine yanıt vermedik. Sanki transfer çalımı atmışlar bize gibi konuşuyorlar" dedi.

SZYMANSKİ GÖNDERMESİ

Zaha transferinde 4 gün önce masadan kalktıklarını Fenerbahçe'ye yakın basın mensuplarının tebliğ etiğini belirten Baki, "Galatasaray'ın copy paste medya mensuplarını tebrik ediyorum. Algı dersi veriyorlar. 4-5 gün önce masadan kalktığımız bir transferi sanki yüzyılın çalımını atmışlar gibi akılları sıra küçük göstermeye çalışıyorlar. Biz bazıları gibi resmi yazışmaları deşifre etmeyiz. Transfer çalımı görmek isteyen sadece bizim dönemimizdeki Vedat Muriqi, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can, Joao Pedro ve son olarak Szymanski transferlerine baksın. Florya'da yatan bir aslan vardı hatırlarsanız. İrfan Can bizi istiyor diyordu o dönemki hocaları. Bir gecede gittik aldık. Galatasaray, özel uçakla getirdiği Szymankski'ye tesislerinde hocasıyla toplantı yaptırdı. Bir kez daha karşı karşıya gelirsek Florya'nın kalbinden oyuncuyu alır geliriz."

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...