Tgrt Haber

Fenerbahçe'den maça saatler kala hakem açıklaması: Sabrımız kalmadı

07 May 2023 15:21 - Güncelleme : 07 May 2023 15:33
Fenerbahçe'den maça saatler kala hakem açıklaması: Sabrımız kalmadı

Fenerbahçe, ligin 33. haftasında 19'da konuk olacağı Giresunspor maçı öncesi VAR hakemi Serkan Tokat üzerinden yaptığı açıklamada "Hataya tahammülümüz yok" mesajını paylaştı.

Süper Lig’in 33. haftasında saat 19.00'da Giresunspor​'a konuk olacak Fenerbahçe​'den maça saatler kala dikkat çekici bir açıklama geldi. Sarı-Lacivertliler Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), MHK​ ve mücadelenin hakem kadrosuna 'Hataya tahammülümüz yok' başlıklı bir mesaj yolladı.

TFF​ VE MHK'YE ÇAĞRI

Sarı-lacivertlilerin konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Türk futbolunu yönetmek, futbolun tüm paydaşlarına karşı önce ve asıl olarak adil olma zorunluluğu ve sorumluluğunu gerektirir. Türkiye Futbol Federasyonu ve MHK'dan beklentimiz, sezonun son dönemecine girdiğimiz haftalarda bu zorunluluk ve sorumluluğun takım, kulüp fark etmeksizin yerine getirilmesidir" denildi.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1655174197713293312

"SERKAN TOKAT" VURGUSU 

Açıklamanın devamında maça yapılan VAR hakemi ataması hatırlatırılar "Takımımızın bu akşam Giresunspor ile oynayacağı karşılaşmada VAR'a atanan Serkan Tokat isminden hareketle maçın hakemi Bahattin Şimşek ve AVAR hakemi Cihan Aydın nezdinde görev alacak tüm isimlere şunu belirtmek istiyoruz; Hata (!) tanımı ile geçiştirilemeyecek hakem yaklaşımlarına sabrımız kalmadı, sahada kayıtsız şartsız adalet görmek istiyoruz. Tüm muhataplarının dikkatine sunuyoruz" denildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...