Tgrt Haber

Fenerbahçe'den Miguel Crespo'ya yeni sözleşme

19 Şubat 2023 19:46 - Güncelleme : 19 Şubat 2023 20:16
Fenerbahçe'den Miguel Crespo'ya yeni sözleşme

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, iç transferde de oyuncularının sözleşmelerini uzatmak istiyor. Miguel Crespo, sarı-lacivertli takımda yeni sözleşme isteyen futbolcular arasında yer alıyordu. Portekizli oyuncuyla yapılan görüşmeler olumlu seyrediyor.

Fenerbahçe​'nin 2021 yılında Estoril'den 1.5 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Miguel Crespo​, sarı-lacivertli takımla olan sözleşmesini uzatarak maaşının yükselmesini istiyor. Sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan Portekizli​ oyuncu, Fenerbahçe'den yeni sözleşmesinde 1.5 milyon Euro maaş​ talep etti.

Sarı-lacivertli kulübün kapıyı 1 milyon Euro'dan açtığı ve görüşmelerin olumlu olarak ilerlediği iddia edildi. Her iki tarafın da anlaşma zemininde buluşmaya yakın olduğu ifade edildi.

BONSERVİS​ BEKLENTİSİ 15 MİLYON EURO!

Atletico Madrid'in de yakından takip ettiği 26 yaşındaki oyuncuyu Fenerbahçe, ucuza elden çıkarmak istemiyor. Sarı-lacivertli takımın, Crespo'dan 15 milyon Euro civarında bir bonservis ücreti beklediği öğrenildi.

Bu sezon toplamda 27 karşılaşmada süre alan Crespo, 2 gol ve 3 asistle oynadı. (Yeni Şafak)

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...