Tgrt Haber

Galatasaray ve Fenerbahçe istiyordu: Bertuğ Yıldırım'ın yeni takımı belli oldu!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
17 Şubat 2023 19:00 - Güncelleme : 17 Şubat 2023 19:07
Galatasaray ve Fenerbahçe istiyordu: Bertuğ Yıldırım'ın yeni takımı belli oldu!

Transfer haberi: Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olan Bertuğ Yıldırım'ın yeni takımı belli oldu. Hatayspor, genç golcüyü sezon sonuna kadar kiralık olarak gönderdi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler toplam 10 ilde ciddi hasara neden oldu. Çok sayıda can kaybının yaşandığı feci afette yara alan Süper Lig​ takımı Atakaş Hatayspor​, ligden çekildi. Hatay temsilcisi futbolcularını oynayabilecekleri takımlara göndermeye başladı.

ANTALYASPOR​'A KİRALANDI

Atakaş Hatayspor, teknik direktör Volkan Demirel'in "Yerli Haaland" dediği 20 yaşındaki golcüsü Bertuğ Yıldırım​'ı da gelişmesine devam etmesi adına kiralık listesine koydu. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da ilgilendiği Bertuğ Yıldırım transferinde yeni gelişme yaşandı.

Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Hatayspor'un golcüsü Bertuğ Yıldırım için devreye girdi. Akdeniz ekibi, Hatay'ın genç yeteneğinin kiralık transferi için anlaşma sağladı.

TRANSFER RESMEN DUYURULDU

FTA Antalyaspor, deprem​ felaketi nedeniyle Süper Lig'den çekilen Hatayspor'da forma giyen 20 yaşındaki Bertuğ Yıldırım'ı sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.

Kulübün sosyal medyasından yapılan paylaşımda, "Kulübümüz Hatayspor’un profesyonel futbolcusu Bertuğ Özgür Yıldırım ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalamıştır" denildi.

4 GOL 2 ASİST YAPTI

12 Temmuz 2002 doğumlu Bertuğ Yıldırım, Sarıyer altyapısında yetişti. 2020'de A takıma yükselen genç futbolcu, 2021 yazında Hatayspor'a transfer oldu.

Bertuğ Yıldırım, Hatayspor'da bu sezon 17 karşılaşmada forma giydi. 20 yaşındaki santrfor, 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...