Tgrt Haber

Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Yıldız futbolcu devreyi kapattı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
01 Kasım 2023 11:08 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 11:20
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Yıldız futbolcu devreyi kapattı

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe, yıldız futbolcuları Rodrigo Becao, Fred ve Samet Akaydin'in sakatlığına ilişkin açıklama yaptı. Yıldız futbolcunun ligin ilk yarısını kapattığı ifade ediliyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe​, son oynanan maçta sakatlanan iki yıldızı Rodrigo Becao​ ve Fred​'in sakatlığına dair açıklama yaptı. Sarı-lacivertliler, Becao'nun tendonun koptuğunu, Fred'in ise kasık bölgesinde yırtık tespit edilidiğini duyurdu.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Yapılan tetkikleri neticesinde; Rodrigo Becao’nun Hamstring grubundan (biseps femoris) tendon kopması, Fred Rodrigues’in kasık bölgesinde 2. derece yırtık tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavi süreçleri başlatılmıştır.

Aynı karşılaşmada oyundan çıkmak zorunda kalan bir diğer oyuncumuz Samet Akaydın da ise herhangi bir bulgu tespit edilmemiştir." ifadeleri kullanıldı.

BECAO İLK YARIYI KAPATTI!

Fenerbahçe'nin durumlarına ilişkin açıklama yaptığı iki yıldızından mahrum kalacak. Tendonu kopan Becao'nun 2-3 ay, yırtık tespit edilen Fred'in ise 2-3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Becao'nun ilk yarıyı kapattığı, Fred'in ise milli ara sonrası takıma katılabileceği ifade ediliyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...