Tgrt Haber

Fenerbahçe'den TFF'ye Samet Akaydin isyanı! Çok sert sözler

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
23 May 2023 15:08 - Güncelleme : 23 May 2023 15:32
Fenerbahçe'den TFF'ye Samet Akaydin isyanı! Çok sert sözler

Fenerbahçe, Trabzonbpor maçındaki hareketi nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Samet Akaydin hakkında TFF'ye yönelik sert sözler içeren bir açıklama yayımladı.

Fenerbahçe​'den Trabzonspor​ maçındaki "tükürük olayı" sonrasında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilen oyuncusu Samet Akaydin​ için açıklama geldi. 

İşte Fenerbahçe'nin açıklaması:

"TARİHİ BİR SKANDAL"

TFF Hukuk Müşavirliği’nin, futbolcumuz Samet Akaydin’i kamera görüntülerinde eylemi yapmadığı net bir şekilde ispatlı olmasına rağmen sosyal medyada tribünden çekilmiş manipülatif bir görüntü servis edilmesi ve takiben sosyal medyada oluşturulan algı neticesinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk etmesi Türk futbolu adına tarihi bir skandaldır.

"GERÇEK OLMAYAN BİR GÜNDEM"

Sorunsuz ve dostane ortamda geçen bir maçta, hiçbir maç raporunda yer almayan ve gerçek olmayan bir gündem üzerinden, Trabzon’da doğmuş, Trabzonspor altyapısında yetişmiş, milli takımımızın da formasını terleten bir futbolcunun iftira ile kamuoyu önüne atılması, TFF’nin Fenerbahçe’ye bakış açısının en net göstergesidir.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak; Bu sevkte imzası olan TFF Hukuk Müşavirliği başta olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu çatısı altında görev yapan her bir yetkiliye çağrıda bulunuyor; bu hukuksuzluğun derhal çözümlenmesini bekliyoruz."

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1660929975325687809

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile evinde oynadığı maçta konuk ekip oyuncusu Trezeguet​, attığı penaltığı golünü secde yaparak kutladığı esnada yanından geçen Samet Akaydin'in Trezeguet'e doğru tükürdüğü ana ilişkin bir görüntü sosyal medyaya yansımıştı. Sonrasında Trabzonspor sert bir açıklama yayımlayarak Samet Akaydin'i TFF'ye şikayet etmişti. TFF Humkuk Kurulu dün aldığı kararla Akaydin'i PDFK'ya sevk etmişti.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...