Tgrt Haber

Arda Güler kararını verdi: Babası açıkladı!

22 May 2023 19:49 - Güncelleme : 22 May 2023 20:00
Arda Güler kararını verdi: Babası açıkladı!

Fenerbahçe'de son haftalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç yıldız Arda Güler'in geleceği konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. 18 yaşındaki milli futbolcunun ailesi ile Ali Koç arasında bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantının detayları ortaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig​'de şampiyonluk mücadelesini lider Galatasaray​'ın 5 puan gerisinde sürdüren Fenerbahçe​, önümüzdeki sezonun kadro planlaması doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Sarı-lacivertlilerde forma giydiği dönemde gösterdiği başarılı performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına giren Arda Güler​ ile ilgili her gün yeni bir transfer​ iddiası ortaya atılmaya devam ediliyor.

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

Fenerbahçe yönetimi sözleşmesinde '1500 dakika oynamazsa 5 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi yer alan genç yıldız için harekete geçti.

18 yaşındaki oyuncu, bu sezon şu ana kadar forma giydiği 31 maçta toplam 1218 dakika sahada kalırken, sözleşmesindeki madde sarı-lacivertli taraftarları bir hayli endişelendiriyordu.

ARDA GÜLER'İN BABASI ALİ KOÇ İLE GÖRÜŞTÜ

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Arda Güler'in aynı zamanda menajerliğini de yapan babası Ümit Güler ile Başkan Ali Koç kritik bir görüşme gerçekleştirdi.

Habere göre; Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Ümit Güler, 1500 dakikalık maddeyle alakalı bir sorun çıkarmayacaklarını yönetime iletti. Baba Güler ayrıca Fenerbahçe yönetiminin kabul etmeyeceği hiçbir anlaşmaya imza atmayacaklarını da başkana bildirdi.

AİLESİ TRANSFERDE FENERBAHÇE İLE HAREKETE EDECEK

Arda Güler'in kariyeri konusunda Güler ailesi Fenerbahçe yönetimiyle birlikte hareket edecek. Bu gelişmelerin ardından yıldız oyuncunun sözleşmesinde yer alan ve polemiklere neden olan 1500 dakika konusu gündemden kalktı.

Sarı-lacivertli yönetim Arda'yı en az bir yıl daha takımda tutmak istiyor. Ama kulübe genç yıldız için gelecek olan teklifler aile ile birlikte değerlendirilip, karar alınacak.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...