Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Serie A'da yılın savunmacısı seçildi!

02 Haziran 2023 17:21 - Güncelleme : 02 Haziran 2023 17:32
Fenerbahçe'nin eski yıldızı Serie A'da yılın savunmacısı seçildi!

Napoli ile şampiyonluk tacı takan Fenerbahçe'nin Güney Koreli eski stoperi Kim Min-Jae, İtalya Ligi'nde sezonun en iyi savunma oyuncusu seçildi.

Geçen sezonun sonundo  yaz tranfser döneminde Fenerbahçe​'den İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekibi Napoli​'de forma giyen Güney Koreli stoper Kim Min-Jae, İtalya'yı da kendine hayran bıraktı.

Serie A​'nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Napoli'nin lig şampiyonluğunu kazanmasında önemli rolü olan isimlerden 26 yaşındaki stoperin, 2022-2023 sezonunun en iyi defans oyuncusu olarak seçildiği duyuruldu.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Serie A'da yılın savunmacısı seçildi!

Paylaşımda başaralı savunmacı için, "Etkileyici bir çıkış, tebrikler" ifadesi kullanıldı.

SPALETTI DE ONURLANDIRILDI

Güney Koreli futbolcu Kim Min-Jae, sezon başında Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olmuştu. Serie A'da dün de Luciano Spalletti, Napoli'yi 33 yıl sonra şampiyonluğa ulaştırması sebebiyle yılın teknik direktörü ödülüne layık görülmüştü.

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...