Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu kararı belli oldu!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
09 Ağustos 2024 17:51 - Güncelleme : 09 Ağustos 2024 17:58
Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu kararı belli oldu!

Sarı-lacivertli yönetim Ferdi Kadıoğlu için kararını verdi. Brighton'dan teklif alan sol bek Ferdi, takımda kalacak.

Fenerbahçe​'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu​, Premier Lig​ takımlarının radarına girdi. Son olarak İngiliz kulübü Brighton​, Fenerbahçe​'ye bonuslarla birlikte 35 milyon euroyu bulan bir teklif önerdi. Ancak sarı-lacivertli yönetim, bu teklife rağmen Jose Mourinho​'nun raporunu dikkate alarak Ferdi'yi takımda tutmayı planlıyor.

KARAR FERDİ'NİN

Fenerbahçe​ yönetimi, daha önce 25 milyon euroluk teklifleri geri çevirmiş ve 35 milyon euroluk bir limit belirlemişti. Ancak bu aşamada, Ferdi Kadıoğlu​'nun vereceği karar büyük önem taşıyor.

Kariyer planlamasında İngiltere'nin de olduğu Ferdi'nin, yönetimle gerçekleştireceği görüşmenin ardından net bir karar vermesi bekleniyor.

Ferdi Kadıoğlu​'nun menajerinin ise oyuncuya, Brighton​'da iki yıl forma giydikten sonra daha büyük bir kulübe transfer olma sözü verdiği iddia edildi.

Rekor teklifi güncellediler; Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye tarihi rakam!

FERDİ'YE YENİ SÖZLEŞME

Bu gelişmelerden sonra Fenerbahçe​, Ferdi Kadıoğlu​'na 5 yıllık yeni bir sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor. Yönetim, bu yeni anlaşmayla birlikte oyuncunun maaşında da ciddi bir artış yapmayı planlıyor. Görüşmelerin önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor.

Kaynak: tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...