Tgrt Haber

Fenerbahçe’nin transfer açıklamasında dikkat çeken detay: Meğer 2 gün önce….

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
12 Temmuz 2023 07:10 - Güncelleme : 12 Temmuz 2023 07:10
Fenerbahçe’nin transfer açıklamasında dikkat çeken detay: Meğer 2 gün önce….

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe milli futbolcu Umut Nayir ile sözleşme imzaladı. Ancak sosyal medya hesabından yapılan paylaşım taraftarların gözünden kaçmadı.

Fenerbahçe​ transferlerine dolu dizgin devam ediyor. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray’a kaptıran sarı lacivertliler yeni sezonun kadro yapılanmasını oluşturmak için transferlerini hızlandırdı. İlk olarak  Ryan Kent ile sözleşme imzalayan Fenerbahçe daha sonra ise dünyaca ünlü golcü futbolcu Edin Dzeko​ ile anlaşmaya vardı.

Stoper mevkisine Alexander Djiku​ ile güçlendiren sarı lacivertliler son olarak uzun süredir peşinde koştuğu Umut Nayir ile anlaşmaya vardı. Milli golcü ile 2+1 sözleşme imzalayan Fenerbahçe şuanda golcü arayışına son verirken transfer​ duyurusundaki bir dikkat gözlerden kaçmadı.

2 GÜN ÖNCEDEN SÖZLEŞMEYE İMZA ATILMIŞ

Fenerbahçeli taraftarlar Alexander Djiku ile Umut Nayir’in sözleşme sonrası verdiği pozda yöneticilerin aynı kıyafetleri giydiğine dikkat çekerek aslında milli golcü ile 2 gün önceden sözleşme imzalandığını ifade etti.

İşte gündem olan o fotoğraflar;

Fenerbahçe stoper arayışını Alexander Djiku ile doldurdu.

Milli golcü Umut Nayir 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...