Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin yeni hocası büyük ölçüde belli oldu! İmza an meselesi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: beINSport
21 Haziran 2023 16:57 - Güncelleme : 21 Haziran 2023 17:15
Fenerbahçe'nin yeni hocası büyük ölçüde belli oldu! İmza an meselesi

Fenerbahçe'de büyük bir sürpriz yaşanmazsa yeni sezonda görev alacak teknik direktör belli oldu.

Süper Lig​'de sezonu ikincilikle kapatan Türkiye Kupası​'nda ise zafere ulaşan Fenerbahçe​'de Teknik Direktör Jorge Jesus​ ile yolların ayrılmasından sonra teknik direktör arayışlarında sona gelindi.

Jesus'un ayrılığı sonrası  Başkan Ali Koç'un "İki yerli isimden biriyle çalışacağız" yönündeki açıklaması sonrası Volkan Demirel, İsmail Kartal​, Emre Belözoğlu, Sergen Yalçın, Aykut Kocaman, Abdullah Avcı gibi isimler ön plana çıkmıştı. Bu gelişmenin ardıdan Sarı-Lacivertliler yeni çalıştırıcısını büyük ölçüde belirledi.

ADIM ADIM İSMAİL KARTAL 

beIN SPORTS'un haberine göre Fenerbahçe'nin yeni sezondaki teknik direktörü çok büyük bir sürpriz olmazsa İsmail Kartal olacak. Kartal, daha önce Fenerbahçe'de 2014-2015 sezonunda ve 2021-2022 sezonunun ikinci bölümünde görev almıştı.

Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük görevini yürüttüğü dönemde 2 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası zaferi yaşayan İsmail Kartal, teknik direktör olarak ise 2014-2015 sezonunda Süper Kupa'yı kazanmıştı.

 

Kaynak: beINSport
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...