Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin yeni hocasını belgeleyen fotoğraf! Havalimanında çekildi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
20 Haziran 2023 10:26 - Güncelleme : 20 Haziran 2023 10:37
Fenerbahçe'nin yeni hocasını belgeleyen fotoğraf! Havalimanında çekildi

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un yerinin hangi isimle doldurulacağı merak edilirken, bu konudaki sorulara cevap veren bir fotoğraf sosyal medyada gündeme oturdu.

Fenerbahçe​'de lig ikinciliği ve Türkiye Kupası​ şampiyonluğuyla biten sezonun ardından Jorge Jesus dönemi sona ermiş ve yönetim, yeniden teknik direktör arayışına geçmişti.

KOÇ "YERLİ OLACAK" DEMİŞTİ

Sarı-Lacivertli kulüpte hafta sonu gerçekleştirilen Mali Genel Kurul'da Başkan Ali Koç​, isim vermeden, yeni teknik direktörün yerli olacağını ve iki isimle görüştüklerini açıklamıştı. Ali Koç'un bu sözleri sonrası birçok isim ortaya atılmıştı. Bunlardan öne çıkanlar ise son olarak Hatayspor'u çalıştıran Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel​ ve 2021-2022 sezonunun ikinci yarısında Fenerbahçe'de görev yapan yine takımın eski futbolcularından İsmail Kartal​ olmuştu.

"GÜLE GÜLE GİT BABOŞUM"

Hal böyleyken, sosyal medyaya düşen bir fotoğraf gündeme oturdu. Instagram'dan paylaşılan fotoğrafta Volkan Demirel'in Bodrum Havalimanın'da olduğu görülürken, fotoğrafın altına "Güle güle git gel baboşum" notu düşüldü.

Fenerbahçe'nin yeni hocasını belgeleyen fotoğraf! Havalimanında çekildi

Söz konusu görüntü, Volkan Demirel'in Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a doğru yola çıktığı şeklinde yorumlandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...