Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arda Güler'e telefon!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
20 Haziran 2023 08:39 - Güncelleme : 20 Haziran 2023 10:56

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Galler'i 2-0 yendiği maç sonrası takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu ve Arda Güler ile telefonla aradı. Tüm takımı tebrik eden Erdoğan Arda için özel parantez açtı.

A Milli Takım​, EURO 2024 ElemeleriD Grubu​ 4’üncü maçında Samsun’da Galler’i 2-0'lık skorla devirerek maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Karşılaşma sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, soyunma odasına inerek tüm takımı kutladı.  

Burada Bakan Osman Aşkın Bak'ın, telefonundan tüm takımı tebrik etmek için arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, maça attığı gol ve oynadğı futbolla damga vuran Arda Güler'le de  özel bir görüşme gerçekleştirdi.

TÜM TAKIMI TEBRİK ETTİ

Önce takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu ile görüşen Cumhurbaşkanı, "Hepinizi tebrik ediyorum. Başından sonuna kadar izledim. Gerçekten bu akşam ayrı bir iftihar yaşattınız bizlere. Letonya maçında sıkıntılıydık ama bu akşam daha rahattı. Neticesi iyi oldu. Hepsine benden selamlar. Hepsini gözlerinden öpüyorum" ifadelerini kullandı.

Dahna sonra Arda Güler ile konuşan Erdoğan, "Arda gözlerinden öpüyorum. Gerçekten muhteşem bir goldü. Bunlar çok istisna goller. Bakış, o ters köşeye atışın çok çok güzeldi. Gözlerinden öpüyorum" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
haşa 24 Haziran 2023 15:38

Arda. güleri. arama

Sonraki Haber Yükleniyor...