Tgrt Haber

Son dakika | Fenerbahçe yeni transferi Youssef En-Nesyri İstanbul'a geldi! Transfer KAP'a bildirildi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
24 Temmuz 2024 11:35 - Güncelleme : 24 Temmuz 2024 16:16

Son dakika haberi: Fenerbahçe'nin kulübü Sevilla ve kendisiyle anlaşma sağladığı Youssef En-Nesyri, İstanbul'a geldi. Sarı-lacivertliler transferi KAP'a bildirdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin transferi için İspanyol kulübü Sevilla ile anlaşmaya vardığı 27 yaşındaki Faslı golcü Youssef En-Nesyri, İstanbul'a geldi.

İSTANBUL'A GELDİ!

Youssef En-Nesyri, İstanbul'a geldi.

Özel uçakla İspanya'nın Sevilla kentinden Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen En-Nesyri'yi, sarı-lacivertli kulübün sportif direktörü Mario Branco karşıladı.

TARAFTARLAR KARŞILADI

Ailesiyle birlikte İstanbul'a gelen oyuncu, çıkışta kendisini bekleyen bir grup taraftarın yanına giderek imza verdi ve fotoğraf çektirdi. Bu esnada taraftarlar, En-Nesyri'nin boynuna Fenerbahçe atkısı taktı.

Faslı forvet, kendisini bekleyen araçla konaklayacağı otele hareket etti.

Son dakika | Fenerbahçe yeni transferi Youssef En-Nesyri İstanbul'a geldi! Transfer KAP'a bildirildi - 1. Resim

RESMİ SÖZLEŞMEYE İMZA ATACAK

Tecrübeli golcü, sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından resmi sözleşmeye imzayı atacak.

Sarı-lacivertliler yıldız futbolcuyu Türkiye'ye getirmek için İspanya'ya özel jet yollamıştı.

4 YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. Faslı golcü yıllık 4 milyon euro net ücret ve başarı bonusu kazanacak.

İspanyol ekibi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada En-Nesyri'nin ayrılma aşamasında olduğu için antrenmanda yer almadığını açıklamıştı.

KAP'A BİLDİRİLDİ!

Fenerbahçe,  Youssef En-Nesyri transferini KAP'a bildirdi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Sevilla Football Club, S.A.D. ile görüşmelere başlanmıştır.

Futbolcu sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul'a gelecektir. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız." denildi.

41 MAÇTA 20 GOL-3 ASİST

Sevilla ile iki Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan Youssef En-Nesyri, geçen sezon 41 maçta 20 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...