Tgrt Haber

Fenerbahçe'ye Batshuayi piyangosu: Fransa'dan talibi var

17 Temmuz 2023 15:01 - Güncelleme : 17 Temmuz 2023 15:01
Fenerbahçe'ye Batshuayi piyangosu: Fransa'dan talibi var

Fenerbahçe’nin Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi’yi Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lens’in kadrosuna katmak istediği ve oyuncuyla görüşmelere başlandığı iddia edildi.

Hücum hattına Ryan Kent​, Edin Dzeko​ ve Dusan Tadic gibi oldukça önemli takviyeler yapan Fenerbahçe’de özellikle yabancı oyuncular, Avrupa kulüplerinin radarına girdi.

SZALAI, ALMANYA YOLUNDA

Son yıllarda yükselişe geçen Bundesliga ekibi Union Berlin’in Macar stoper Atilla Szalai transferini bitirmesi beklenirken, golcü Michy Batshuayi’ye de Fransa’nın Lens ekibinin talip oldu ileri sürüldü.

OPENDA’NIN YERİNE BATSHUAYİ

NTVSpor’un Fransız basınından derlediği habere göre golcüsü Lois Openda’yı 43 milyon Euro’ya RB Leipzig’e satan ve forvet arayışına giren Fransız ekibi, sarı-lacivertlilerin Belçikalı golcüsünü transfer listesinin ilk sıralarına aldı.

BONSERVİSTEN MADDİ BEKLENTİ BÜYÜK

Fenerbahçe​'nin geçen sezon iyi bir istatistik yakalayan ve kulübü ile 1+1 yıl daha sözleşmesi bulunan, 3.5 milyon Euro bonservis karşılığında Chelsea’den kadrosuna kattığı Belçikalı golcü için 10-15 milyon Euro aralığında bir rakam talep edeceği ifade edildi.

ZAHA TRANSFERİNE VURGU YAPILDI

Aynı haberde Fenerbahçe’nin İngiliz golcü Wilfried Zaha’ya olan ilgisinin de altı çizilirken, “Bu transferin gerçekleşmesi halinde Michy Batshuayi transferinin önü açılacak” ifadesine yer verildi.

Geçen sezon 32 resmi maçta sarı-lacivertli formayı terleten 29 yaşındaki santrfor, sahada kaldığı bin 860 dakikada 20 gol ve 2 asistlik skor katkısı sağladı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...