Tgrt Haber

Trabzonspor’dan sürpriz hamle! Bjelica'nın gözü Fenerbahçeli oyuncuda

17 Temmuz 2023 10:04 - Güncelleme : 17 Temmuz 2023 10:04
Trabzonspor’dan sürpriz hamle! Bjelica'nın gözü Fenerbahçeli oyuncuda

Marek Hamsik’in ayrılığının ardından transferde önceliğini orta sahaya veren Trabzonspor’da teknik direktör Nenad Bjelica’nın, Fenerbahçe forması giyen Miha Zajc’ı kadrosunda istediği öne sürüldü. Hırvat teknik adamın, bordo-mavili yönetime Fenerbahçe ile henüz sözleşme yenilemeyen Zajc’ın transferi için rapor ilettiği iddia edildi.

Kamp döneminde olan Süper Lig ekipleri, sezon başlangıcından önce transferleri bitirmek için görüşmeleri sıklaştırdı. Geçen sezonu 6’ncı sırada bitiren Trabzonspor, teknik direktörlük koltuğuna Nenad Bjelica’yı getirdi.

Fanatik’te yer alan habere göre orta sahaya takviye isteyen deneyimli çalıştırıcının hedefinde Fenerbahçe​ ile henüz sözleşme yenilemeyen Miha Zajc var.

İTALYA'DA KULÜP ARIYOR

Trabzonspor’un, kadrodaki rolünden memnun olmadığı gerekçesiyle sarı-lacivertli kulüp ile sözleşmesini yenilemeyerek kendisine İtalya’da kulüp arayan Sırp milli futbolcuya teklif gönderildiği iddia edildi.

ZAJC'A BİZZAT ULAŞTI

Hırvat teknik adamın Zajc’ı arayarak, bordo-mavili takımda birlikte çalışmak istediğini ilettiği öne sürüldü.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...