Tgrt Haber

Mauro Icardi Fenerbahçe'ye golünü attı, tarihe geçti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
04 Haziran 2023 22:38 - Güncelleme : 04 Haziran 2023 22:38
Mauro Icardi Fenerbahçe'ye golünü attı, tarihe geçti

Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynadığı derbide takımının ikinci golünü kaydeden Mauro Icardi, Süper Lig'de üst üste 8 gol atan ilk oyuncu oldu.

Spor Toto Süper Lig​'in 37. haftasında şampiyon Galatasaray​, sahasında Fenerbahçe​'yi ağırladı. Sarı-kırmızılılar ezeli rakibini Nicolo Zaniolo (2) ve Mauro Icardi​'nin golleriyle 3-0 yendi. 

LİGİ 88 PUANLA TAMAMLADI

Bu sonuçla şampiyonluğunu daha önce ilan eden Galatasaray puanını 85'e yükseltti. Son hafta ligden çekilen Hatayspor maçından hükmen galibiyetle 3 puan alacak sarı-kırmızılılar ligi 88 puanla şampiyon olarak tamamladı.

ICARDI TARİHE GEÇTİ

sarı-kırmızılı takımın Fenerbahçe karşısındaki ikinci golünü kaydeden Mauro Icardi, attığı golle 2007/08 sezonundan sonra Galatasaray formasıyla ilk 11 çıktığı üst üste sekiz Süper Lig maçında da gol atan ilk oyuncu oldu.

23 GOL 8 ASİST

Icardi ayrıca Johan Elmander'in ardından Fenerbahçe karşısında hem iç sahada hem de deplasmanda gol atan ilk oyuncu unvanını elde etti. Bu sezon Galatasaray formasıyla 26 maçta süre alan Icardi, 23 gol ve 8 asist kaydetti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...