Tgrt Haber

Fenerbahçe’ye Szalai piyangosu! Almanlar yarışa girdi

15 Temmuz 2023 17:27 - Güncelleme : 15 Temmuz 2023 17:28
Fenerbahçe’ye Szalai piyangosu! Almanlar yarışa girdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın gönderilecek oyuncular listesine aldığı Atilla Szalai, sarı-lacivertli kulübe piyango değerinde iki teklif getirdi. Bundesliga ekipleri Hoffenheim ve Union Berlin’in, Macar futbolcu için 13-14 milyon Euro seviyelerine çıktığı öğrenildi.

Yabancı kontenjanı dolup taşan Fenerbahçe’de İsmail Kartal’dan ‘kesik’ yiyen futbolcularla yollar bir bir ayrılıyor. Samatta’nın ardından Arao ve Rossi’ye gelen tekliflerin değerlendirildiği bilinirken; sarı-lacivertlileri maddi açıdan sevindirecek asıl teklifi Macar savunmacı Szalai getirdi.

Sports Digitale’de yer alan habere göre Almanya Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim​ ve Union Berlin, Atilla Szalai transferini bitirmek için 13-14 milyon Euro seviyelerine çıktı.

2.2 MİLYON EURO'YA GELDİ; 14 MİLYON EURO'YA GİDİYOR

Gelen bu teklifler sarı-lacivertli kurmayların onayından geçerken; Szalai’ye gideceği takımı kendi seçme özgürlüğü verildi.

Fenerbahçe​, Macar savunmacıyı 2020’de Güney Kıbrıs ekibi Apol Limassol’den 2.2 milyon Euro karşılığında transfer etti. Güncel piyasa değerini 14 milyon Euro’ya kadar yükselten Szalai, bu rakama yakın bir meblağı takımına getirerek Almanya’nın yolunu tutacak.

SÜPER LİG'DE 84 MAÇA ÇIKTI

Sarı-lacivertli formayla 3 sezonda toplam 84 lig maçına çıkan 25 yaşındaki savunmacı, sahada kaldığı 6 bin 940 dakikada 6 gol ve 4 asist katkısı yaptı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...