Tgrt Haber

Fernando Muslera'dan Galatasaray'a kötü haber! İşte kaçıracağı maçlar

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
05 Kasım 2023 14:14 - Güncelleme : 05 Kasım 2023 14:25
Fernando Muslera'dan Galatasaray'a kötü haber! İşte kaçıracağı maçlar

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi ve kaptanı Fernando Muslera, Kasımpaşa ile oynanan maçta sakatlanarak oyundan çıktı. Uruguaylı kalecinin ne kadar sahalardan uzak kalacağı belli oldu. İşte detaylar...

Süper Lig​'de liderlik koltuğuna oturan Galatasaray​'da Fernando Muslera​ şoku yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar, Uruguaylı​ file bekçisinden kötü haber aldı.

Trendyol Süper Lig​'in 11. haftasında Galatasaray​'ın Kasımpaşa​'yı 2-1 mağlup ettiği maçta Fernando Muslera​, 60. dakikada sakatlandı. Oyuna devam edemeyen Muslera, yerini Günay Güvenç'e bıraktı.

"KIRIK YOK"

Kulüpten yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında dün oynanan Kasımpaşa​ maçında aldığı darbe sonrası sol dirsek ekleminde çıkık oluşan ve ilk müdahalesi saha içerisinde yapılan oyuncumuz Fernando Muslera’nın bugün sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan tetkiklerinde çıkığa eşlik eden herhangi bir kırığa rastlanmamıştır. Yapılan ilk değerlendirmede eklem çevresi kaslarda yırtık, eklem kapsülünde kanama ve eklemi oluşturan bağlarda kısmi esneme tespit edilmiştir. Eklem çıkığı saha içerisinde oturtulan oyuncumuzun ileri tedavisine kulübümüzün sağlık merkezinde başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

MUSLERA 1 AY YOK!

A Spor'da yer alan habere göre; Fernando Muslera'nın sahalardan uzak kalacağı süre belli oldu. Tecrübeli eldiven, yaklaşık 1 ay forma giyemeyecek. Uruguaylı​ file bekçisinin yerine, Günay Güvenç’in görev yapacağı belirtildi.

Sezon başında transfer edilen 32 yaşındaki kaleci, bu sezon Kasımpaşa​ maçı dışında hiçbir resmi karşılaşmada forma giymedi.

MUSLERA HANGİ MAÇLARI KAÇIRACAK?

Tecrübeli kalecinin, sarı-kırmızılıların ligdeki Atakaş Hatayspor (D), Corendon Alanyaspor, Pendikspor (D) ve Adana Demirspor maçlarında takımındaki yerini alamayacağı ifade edildi. Muslera, Bayern Münih ile Almanya'da oynanacak maçta da forma giyemeyecek.

Bu sezon 20 karşılaşmaya çıkan 37 yaşındaki Fernando Muslera​, kalesinde 18 gol gördü. Muslera 9 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı.

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...