Tgrt Haber

Okan Buruk'tan Fernando Muslera açıklaması: Durumu kontrollerden sonra netleşecek

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
03 Kasım 2023 23:45 - Güncelleme : 04 Kasım 2023 00:40
Okan Buruk'tan Fernando Muslera açıklaması: Durumu kontrollerden sonra netleşecek

Sahasında Kasımpaşa’yı 2-1 yenerek üst üste 10. galibiyetini alan Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, karşılaşma sonrası değerlendirmeler yaptı. Sakatlık sebebiyle 59. dakikada yerini Günay Güvenç’e bırakan Fernando Muslera’nın son durumunu aktaran Buruk, “Durumu kontrollerden sonra netleşecek. Dirseğinde bir hasar yoksa önemli olmadan atlatabiliriz. Röntgenden sonra daha net bilgi alırız” diye konuştu.

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray​, sahasında Kasımpaşa’yı Fildişi Sahilli yıldızı Wilfried Zaha’nın golleriyle 2-1 mağlup etti.

Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih’in karşısına çıkmak için Almanya’ya seyahat edecek olan Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk​, Kasımpaşa​ galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

“OYUNA GİREN OYUNCULARIMDAN DAHA İYİSİNİ BEKLİYORUM”

Topa müdahalesinin ardından sakatlanarak 59. dakikada sahayı terk eden Fernando Muslera’nın sağlık durumuna ilişkin de konuşan Okan Buruk, şunları kaydetti:

Muslera’nın durumu kontrollerden sonra netleşecek. Dirseğinde bir hasar yoksa önemli olmadan atlatabiliriz. Hasar varsa farklı şeyler olabilir. Röntgenden sonra daha net bilgi alırız. ‘Üç gün sonra maçımız var, tempoyu yükseltmeyelim’ hissini alabiliyorum. 2-0’dan sonra çok erken bir gol yedik. Bizi de zaman zaman oyun içinde zorladı. Oyuna giren oyuncularımdan daha iyisini bekliyorum.”

“HER MAÇA KAZANMAK İÇİN ÇIKIYORUZ”

Bayern Münih maçına, her maça kazanmak için çıkıyoruz. Kazanmak, bize önemli şeyler kazandırır. İlk maç kazansak ve 7 puana gelsek durum çok farklı olabilirdi. Bu maçta da başa baş oynamak istiyoruz. Kendi oyunumuzu sahaya koyacağız. O maçta konsantrasyon bu maçtaki gibi olmayacak. Oyuncularıma en iyisini yapacakları konusunda güveniyorum. Gruptan çıkmak istiyorsak, deplasmanda alacağımız puanlar çok önemli. Amacımız puan alarak dönmek.”

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...