Tgrt Haber

Fırtına’ya 98 milyon Euro’luk yıldız! Nicolas Pepe, Trabzonspor yolunda

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Fabrizio Romano (İtalya)
07 Eylül 2023 18:23 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 18:37
Fırtına’ya 98 milyon Euro’luk yıldız! Nicolas Pepe, Trabzonspor yolunda

Trabzonspor, kısa bir süre önce Beşiktaş’ın da kadrosuna katmak için girişimde bulunduğu iddia edilen Nicolas Pepe’yi renklerine bağlamaya oldukça yakın. Bordo-mavililerin bedelsiz olarak transfer etmeye yakın olduğu Fildişi Sahilli futbolcuya şimdiye kadar ödenen bonservis bedeli ise 98 milyon Euro.

Trendyol Süper Lig’de yeni sezona Hırvat teknik adam Nenad Bjelica​ yönetiminde ve talihsiz sakatlıklarla başlayan Trabzonspor​, transfer tahtasında son haftaya girilirken kadrosunu önemli isimlerle takviye etmeye devam ediyor.

Dün gece saatlerinde Fransız genç yıldız Batista Mendy’i Trabzon’a getiren bordo-mavililer, Nicolas Pepe​ transferinde de mutlu sona oldukça yakın.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre Suudi Arabistan’dan gelen teklifleri reddeden Nicolas Pepe’nin önceliği Trabzonspor.

Haberde, Premier Lig ekiplerinden Arsenal’in gelecek kadro planlamasında Fildişi Sahilli futbolcuyu kesin olarak düşünmediği ve bonservissiz transfer ihtimalinin oldukça yüksek olduğu da ifade edildi.

BONSERVİSİNE 98 MİLYON EURO ÖDENDİ

Profesyonel futbol kariyerine 2015-16 sezonunda Fransa’da Angers kulübünde başlayan Nicolas Pepe, 2017-18 sezonunda Lille’e 18 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Lille’deki performansıyla Avrupa kulüplerinin de radarına giren 28 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu, 2019-20 transfer döneminde 80 milyon Euro’ya Arsenal’in yolunu tuttu.

Arsenal’de istikrarlı bir performans sergileyemeyen yıldız hücumcu, geçen sezon kiralandığı Fransız ekibi Nice ile Fransa Ligue 1’de çıktığı 19 maçta 6 gol ve 1 asistlik skor katkısı sağladı. Fildişi Sahilli yıldız, bu sezon resmi bir maçta oynamadı.

Kaynak: Fabrizio Romano (İtalya)
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...