Tgrt Haber

Trabzonspor yeni orta sahasına kavuştu! Mendy'e coşkulu karşılama

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Eylül 2023 08:07 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 08:53

Orta sahasını takviye çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, transfer görüşmelerinde bulunduğu Batista Mendy'i Trabzon'a getirdi. Fransız oyuncuyu hava alanında coşkulu bir taraftar grubu karşıladı.

Trabzonsportransfer​ görüşmelerinde bulunduğu Batista Mendy​'i Trabzon'a getirdi. Fransa​'nın Angers takımında forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Batista Mendy, İstanbul'dan Fransa'nın başkenti Paris'e gönderilen özel uçakla gece saat 02.00'de Trabzon'a geldi.

FORMA NUMARASINI KENDİSİ AÇIKLADI

En başından itibaren görüşmelerde istekliydim diye sözlerine başlayan Mendy, "Trabzonspor'un teknik direktörü ile görüştüm, kulübü araştırdım, sonunda da buradayım. Takımda benim yaş grubumda çok fazla genç oyuncu var. İki yıl önce de şampiyonluk yaşamış ve geçen sene de Avrupa'da oynamış bir takım. Trabzonspor, Türkiye'deki büyük takımlardan biri. 6 numaralı formayı giyeceğim, 4 yıllık sözleşme imzalayacağım" dedi.

RESMİ İMZA BUGÜN

Bordo-mavili taraftarlar tarafından havalimanı çıkışında karşılanan Mendy kulüp yetkilileri tarafından konaklayacağı otele götürüldü. Oyuncunun bugün yapılacak sağlık kontrollerinin ardından transfer girişiminin resmiyet kazanması bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...