Tgrt Haber

Fred transferinde ibre Fenerbahçe’ye döndü

10 Ağustos 2023 18:02 - Güncelleme : 11 Ağustos 2023 00:28
Fred transferinde ibre Fenerbahçe’ye döndü

Manchester United’ın Brezilyalı deneyimli orta sahası Fred’i transfer etmek için Fenerbahçe ve Galatasaray adeta yarışa girdi. Edinilen son bilgiye göre sarı-lacivertlilerin teklifi, Galatasaray’ınki de dahil olmak üzere şu ana dek oyuncuya ve kulübüne yapılan en iyi teklif oldu.

Yarın Trabzonspor-Antalyaspor karşılaşmasıyla 2023-24 sezonu başlayacak olan Süper Lig’de transfer yarışında da hareketli anlar yaşanıyor.

Bu sezon yaptığı transferlerle dünya basınında da ses getiren Galatasaray’ın haziran ayından beri çalışma yürüttüğü Fred transferinde Fenerbahçe​ de son anda devreye girdi.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre yarışa sonradan dahil olan Fenerbahçe’nin teklifi, şu ana dek İngiliz devi Manchester United’a ve Fred’e yapılan en iyi teklif oldu.

ASLAN, TEKLİFİNİ YİNELEDİ

Yönetiminden önemli isimlerin orta saha transferini bitirmek için İngiltere’ye adeta çıkarma yaptığı Fenerbahçe, sabah saatlerinde Manchester United ve Fred’e sunduğu teklifle başta Galatasaray​ olmak üzere diğer rakiplerinin de önüne geçti.

Habere göre Galatasaray cephesinden de yanıt gecikmedi ancak sarı-kırmızılılar, yeni bir teklif yapmak yerine Haziran’da yaptığı son teklifi yineledi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...