Tgrt Haber

Galatasaray'da Fred ısrarı! Sambacı, adım adım Aslan oluyor

26 Temmuz 2023 21:35 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 21:37
Galatasaray'da Fred ısrarı! Sambacı, adım adım Aslan oluyor

Orta sahasını üst düzey bir oyuncuyla güçlendirmek isteyen Galatasaray’ın, Manchester United forması giyen Fred için ısrarı sürüyor.

Transfer​ döneminde Angelino, Wilfried Zaha​, Cedric Bakambu isimlerini kadrosuna katan ve Mauro Icardi’yi resmen açıklaması beklenen Galatasaray’da orta saha için düşünülen ilk isim İngiliz devi Manchester United​'ın formasını giyen Fred​.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre, Galatasaray’ın geçen hafta yaptığı ilk teklifini reddeden Manchester United yönetimi ile sarı-kırmızılı kurmayların Fred için pazarlıkları sürüyor.

SUUDİ ARABİSTAN TAKIMLARI DA İLGİLENİYOR

Aynı haberde, son olarak Wilfried Zaha’yı kadrosuna katan Aslan’ın, transferdeki ilk hedefinin Fred olduğu ve Brezilyalı futbolcunun kesin olarak bu yaz İngiliz ekibinden ayrılacağı iddia edildi. Fred ile Galatasaray’ın yanı sıra Suudi Arabistan ekipleri ve Premier Lig’den Fulham’ın ilgilendiği de belirtildi.

FRED KİMDİR?

Frederico Rodrigues de Paula Santos (d. 5 Mart 1993), bilinen adıyla Fred, Premier Lig kulübü Manchester United ve Brezilya milli takımında orta saha pozisyonunda görev yapan Brezilyalı profesyonel futbolcudur.

Fred kariyerine Brezilya kulübü Internacional'da başladı ve burada Campeonato Gaúcho'yu iki kez kazandı. Haziran 2013'te Ukrayna kulübü Shakhtar Donetsk ile sözleşme imzaladı ve burada üç Ukrayna Premier Ligi şampiyonluğu kazandı. Fred, 2018'de Manchester United'a imza attı ve burada 2023'te EFL Kupası kazandı.

Fred, Brezilya'yı 20 yaş altı ve 23 yaş altı seviyelerinde temsil etti. Üst düzey uluslararası çıkışını Kasım 2014'te yaptı. Brezilya'nın Şili'deki 2015 Copa América kadrosunun bir parçasıydı. Ayrıca Brezilya'nın 2018 ve 2022 FIFA Dünya Kupaları ile 2021 Copa América final kadrolarında da yer aldı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...