Tgrt Haber

Galatasaray ailesi Florya'da bir araya geldi

13 May 2023 22:28 - Güncelleme : 13 May 2023 23:51
Galatasaray ailesi Florya'da bir araya geldi

Galatasaray'da yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular, eşleri ve çocukları 'Aile Günü' etkinliğinde bir araya geldi.

Galatasaray Spor Kulübü​ Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray Futbol Takımı; teknik heyeti, idari kadrosu, futbolcuları ve aileleri, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen Aile Günü etkinliğinde bir araya geldi.

Kurulan oyun alanlarında çocuklarla eğlenen futbolcular, keyifli bir gün yaşadı.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1657486441356615689

İSTANBULSPOR​ MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRDÜ

Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında 16 Mayıs Salı günü İstanbulspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre Florya Metin Oktay Tesisleri​'ndeki antrenman, teknik direktör Okan Buruk​ yönetiminde gerçekleştirildi.

Dinamik ısınmayla başlayan idmanda, 3 gruba ayrılan futbolcular, top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.

Galatasaray, yarın yapacağı antrenmanla İstanbulspor maçı hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...