Tgrt Haber

Galatasaray aradığı sol beki Hatayspor'da buldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
15 Şubat 2023 19:37 - Güncelleme : 15 Şubat 2023 19:55
Galatasaray aradığı sol beki Hatayspor'da buldu

Transfer haberi: Galatasaray uzun süredir uğraş verdiği sol bek transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılar, ülkemizde yaşanan deprem nedeniyle ligden çekilen Atakaş Hatayspor'dan Sam Adekugbe ile anlaştı. Transferin detayları belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray​ sol bek transferinde mutlu sona ulaştı. Sivassporlu Uğur Çiftçi için uzun süre yoğun uğraş veren Cimbom bu transferden vazgeçerek Hatayspor​'un Kanadalı sol bekine rotayı çevirdi.

KİRALIK GELECEK, SATIN ALMA OPSİYONU DA VAR

Galatasaray, deprem felaketinden dolayı ligden çekilme kararı alan Hatayspor'dan Sam Adekugbe​ ile prensip anlaşmasına vardı. Cimbom, sezon sonuna kadar kiralayacağı Adekugbe'nin sözleşmesine 1 milyon Euro'luk zorunlu olmayan bir satın alma opsiyonu da ekledi.

400 BİN EURO'YA ALINMIŞTI

28 yaşındaki Kanalı savunmacı  Sam Adekugbe, Hatayspor'da 19 maçta forma giydi. Yıldız oyuncu geçen sezon Norveç ekibi Valerenga'dan 400 bin Euro karşıığında kadroya katılmıştı.

Hatayspor yöneticisi Aydın Toksöz, "Sam Adekugbe'nin transferi için Galatasaray'la görüşüyoruz. Adekugbe'nin sözleşmesinde satın alma opsiyonu da olacak" ifarelerini kullandı.

Galatasaray aradığı sol beki Hatayspor'da buldu

Kaynak: Ajansspor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...