Tgrt Haber

Galatasaray - Bayern Münih maçının hakemi belli oldu!

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: TGRT Haber
22 Ekim 2023 12:17 - Güncelleme : 22 Ekim 2023 12:44
Galatasaray - Bayern Münih maçının hakemi belli oldu!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, Bayern Münih maçını yönetecek hakem belli oldu. Zorlu mücadelede İtalyan hakem Davide Massa düdük çalacak.

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş​'ı sahasında 2-1 yenen Galatasaray​'da gözler Bayern Münih​ maçına çevrildi. 24 Ekim Salı günü RAMS Park'ta oynanacak maçın hakemi belli oldu.

TÜRK TAKIMLARINA YABANCI DEĞİL

İtalyan hakem Davide Massa dev maçı yönetecek. Massa'nın yardımcılıklarını Filippo Meli ve Stefano Alassio üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Daniele Chiffi olacak.

Davide Massa, daha önce Başakşehir 2-1 Manchester United, Moldova 0-4 Türkiye, Türkiye 4-0 Bulgaristan ve Türkiye U21 0-1 Hollanda U21 maçlarını yönetmişti.

GALATASARAY'DA HEDEF LİDERLİK

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Kopenhag ile 2-2 berabere kalan ve Manchester United'ı deplasmanda 3-2 yenen Galatasaray 4 puanla ikinci sırada yer alıyor. Rakip Bayern Münih ise ilk grup maçında Manchester United'ı 4-3 yenerken, Kopenhag'ı deplasmanda 2-1 yendi. Alman ekibi 6 puanla grupta zirvede yer alıyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...