Tgrt Haber

Galatasaray derbisi başını yaktı: İrfan Can Kahveci'nin 2 yıl hapsi isteniyor!

22 Mart 2023 21:49 - Güncelleme : 22 Mart 2023 21:56
Galatasaray derbisi başını yaktı: İrfan Can Kahveci'nin 2 yıl hapsi isteniyor!

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefi haline gelen milli futbolcu İrfan Can Kahveci mahkemelik oldu. Galatasaray derbisinde yaşanan bir olay savcılığa taşınırken, ünlü futbolcunun 'hakaret' suçundan 2 yıla kadar hapsi istendi.

UEFA Avrupa Ligi'ne geçtiğimiz günlerde veda eden, Süper Lig'de ise 54 puanla ikinci sırada bulunan Fenerbahçe​'de sular durulmuyor. Özellike son dönemde performansı ile taraftarların tepkisini çeken İrfan Can Kahveci​, bu kez farklı bir olayla gündeme geldi.

"GİT KENDİN OYNA" DEDİ, ORTALIK KARIŞTI!

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; yıldız futbolcu İrfan Can Kahveci, Kadıköy'de 8 Ocak 2023 günü oynanan Galatasaray derbisinde 69. dakikada oyuna girmiş, 86. dakikada ise kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı.

İddiaya göre ABD'de yaşayan iş adamı Hürrem Can Ünsalan, babası ve kızı ile birlikte maçı tribünden takip etti. Ünsalan, kendisine doğru yaklaşan Kahveci'ye "Kırmızı kart yemeye utanmıyor musun?" dedi. Milli futbolcunun Ünsalan'a "Git kendin oyna" demesini üzerine ortam kızıştı. İkili arasındaki arbede, polisin gelmesiyle son bulurken iş adamı olayı savcılığa taşıdı.

İş adamı Hürrem Can Ünsalan, yıldız futbolcu hakkında avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu.

2 YIL HAPSİ İSTENİYOR!

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na verilen şikâyet dilekçesinde; ünlü iş adamının kızı ve babasıyla gittiği derbide, Kahveci'nin kırmızı kart yemesi sonucu derbinin heyecanı ve maçın son dakikalarında 2-0 yenik duruma düşmenin verdiği duygu yoğunluğuyla futbolcuya laf attığı ancak Kahveci'nin karşılığında sinkaflı sözler sarf ettiği yer aldı.

Ünsalan'ın kızının ve babasının da tanık olarak dinlenilmesi talep edilerek, Fenerbahçe'ye müzekkere yazılıp derbi maçının kamera görüntü kayıtlarının alınması istendi.

Kahveci'nin binlerce kişinin bulunduğu ortamda küfür etmek suretiyle Hürrem Can Ünsalan'ın onur, şeref ve saygınlığına saldırdığı, futbolcunun 'Hakaret' suçunu işlediği ve 2 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması gerektiği vurgulandı. (Sabah Gazetesi)

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...