Tgrt Haber

Galatasaray, Fernando Muslera'nın alternatifini Barcelona'da buldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Türkiye Gazetesi
10 Mart 2023 21:14 - Güncelleme : 10 Mart 2023 21:48
Galatasaray, Fernando Muslera'nın alternatifini Barcelona'da buldu

İspanya devi Barcelona ile henüz yeni sözleşmeye imza atmayan Inaki Pena'nın yeniden Galatasaray'da forma giyeceği iddia edildi. İspanyol basınında çıkan haberlere göre; sarı-kırmızılılar, Pena ile ilgilenen en ciddi takım olarak gösterildi.

Galatasaray​'ın kadrosuna kattığı yıldız isimlerde büyük pay sahibi olan Erden Timur​'un geçen sezon kiralık olarak kadroda yer alan Inaki Pena için devreye girdiği iddia edildi. Barcelona​ ile sözleşme uzatmayan 24 yaşındaki kalecinin yeniden sarı-kırmızılı formayı giymeye yakın olduğu ifade edildi.

2021-2022 sezonunda Fernando Muslera​'nın yaşadığı sakatlık sonrası kısa sürede kalede görev alarak geçer not alan Inaki Pena'yı Muslera'nın alternatifi olarak belirleyen yönetim, transferi bitirmek için harekete geçti.

INAKİ PENA GALATASARAY​ YOLCUSU

Barcelona​'nın kadrosunda tutmak istediği Pena'nın sözleşme uzatmaya yanaşmaması ayrılık iddialarını arttırdı.

Genç kalecinin gelişimi için sürekli oynamak istediği bir takıma gitmek istediği belirtildi. İspanyol kaleciyle La Liga'dan ilgilenen başka kulüplerin de olduğu konuşulurken, Pena'nın yeniden Türkiye'ye gelip Galatasaray​'da oynamayı daha çok istediği belirtildi.

Fernando Muslera​'nın 37 yaşında olması ve gelecek sezon sözleşmesinin bitecek olmasından dolayı Pena'nın Galatasaray​'da as kaleci olarak görev alabileceği belirtiliyor.

Galatasaray​'da oynadığı dönemde 8 maça çıkan Pena, 11 gol yedi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
Sonraki Haber Yükleniyor...