Tgrt Haber

Galatasaray istiyordu Beşiktaş bitirdi! Rafa Silva ile anlaşma sağlandı: İstanbul'a geliyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com.tr
25 Haziran 2024 14:38 - Güncelleme : 25 Haziran 2024 17:18
Galatasaray istiyordu Beşiktaş bitirdi! Rafa Silva ile anlaşma sağlandı: İstanbul'a geliyor!

Son dakika haberi... Beşiktaş'ın Benfica ile sözleşmesi sona eren Rafa Silva transferinde mutlu sona yaklaştığı iddia edildi. Galatasaray'ın da ilgilendiği Portekizli yıldızla 3 yıllık anlaşma sağlandığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Beşiktaş​, Gabriel Paulista'nın ardından bir yıldız transferine daha imza atmaya hazırlanıyor.

RAFA SİLVA​ İLE 3 YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI

Siyah-beyazlılar, Benfica​ ile sözleşmesi sona eren ve Portekiz temsilcisinden ayrılan Rafa Silva transferinde de sona yaklaştı.

Sercan Dikme'nin haberine göre, Beşiktaş'ta ikinci başkan Hüseyin Yücel​'in yürüttüğü görüşmelerde Rafa Silva ile 3 yıllık anlaşma sağlandı.

MALİYETİ BELLİ OLDU!

Portekiz basınından Ojogo'nun haberine göre; Beşiktaş, Benfica ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Rafa Silva'ya yıllık 6 milyon Euro maaş ve 10 milyon Euro imza parası teklif etti.

31 yaşındaki oyuncuya 3 yıllık mukavele önerildiği ve küçük pürüzler dışında anlaşma sağlandığı öne sürüldü.

KARTAL'DAN TARAFTARLARI HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

Siyah beyazlılar, Benfica ile sözleşmesi sona eren Portekizli futbolcuyla anlaştığını sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla ima etti.

Paylaşımda iki Kartal emojisinin arasında bir kalkan uçak emojisiyle yıldız futbolcunun İstanbul'a geleceğinin işareti verildi.

Rafa Silva'nın sözleşmesinin sona erdiği Benfica'nın simgesi de Beşiktaş'ınki gibi Kartal...

İşte o paylaşım:

HÜSEYİN YÜCEL DESTEK OLACAK

Haberde, Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı kadrosuna katmak için yoğun bir çaba harcadığı ve görüşmeleri yürüten İkinci Başkan Hüseyin Yücel'in bu transferin maliyetinin bir kısmını kendi cebinden karşılamaya hazır olduğu ifade edildi.

AL SHABAB DEVRE DIŞI KALDI

Beşiktaş'ın girişiminin ardından Rafa Silva'nın Suudi Arabistan takımı Al Shabab'a transfer​ olma ihtimalinin de ortadan kaybolduğu kaydedildi.

Galatasaray istiyordu Beşiktaş bitirdi! Rafa Silva Kartal oluyor: Anlaşma sağlandı - 1. Resim

İSTANBUL'A GELİYOR

Portekizli futbolcu Türkiye'den başka teklifler almasına rağmen Beşiktaş'ın projesine inandı. Rafa Silva'nın Beşiktaş için bu akşam İstanbul’da olması bekleniyor.

Beşiktaş'ın transfer görüşmeleri yaptığı Portekizli oyuncu Rafa Silva'yı taşıyan özel uçak, bu akşam saat 20.30'da Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yapacak.

Beşiktaş, Rafa Silva'nın uçaktan bir fotoğrafını paylaşarak transferi resmen duyurdu.

Rafa Silva ile Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği ve teklif sunduğu iddia edilmişti.

52 MAÇTA 22 GOL-15 ASİST

Benfica'da geçen sezon 52 maçta süre bulan Rafa Silva, 22 gol attı ve 15 asist yaptı.

Güncel piyasa değeri 14 milyon Euro civarında gösterilen Portekizli yıldızın sözleşmesi bu ay sona ermişti.

RAFA SILVA KİMDİR?

Rafa Silva, 17 Mayıs 1993'te Portekiz'in Forte da Casa kentinde dünyaya geldi. Futbola Povoense Formaçao altyapısında başladı. 2004 yazında Alverca altyapısına transfer oldu ve 2011'e kadar tüm yaş kategorilerinde forma giydi. 2011 yazında Feirense U19'a imza atmasının ardından 2012'de A takıma yükseldi.

Başarılı bir yıl geçiren Rafa Silva, 2013'te ise 496 bin Euro'ya Braga'nın yolunu tuttu. 3 yıl burada top koşturan Portekizli yıldız, 2016'da 16 milyon Euro bonservisle Benfica'ya imza attı. Portekizli yıldız uzun yıllardır Benfica forması giyiyordu.

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...