Tgrt Haber

Galatasaray, Kerem Demirbay'ı resmen duyurdu!

01 Ağustos 2023 22:05 - Güncelleme : 01 Ağustos 2023 22:10
Galatasaray, Kerem Demirbay'ı resmen duyurdu!
Kerem Demirbay,Transfer,Galatasaray

Galatasaray, Bayer Leverkusen forması giyen Kerem Demirbay'ın transferi için görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda yarın 2-2’nin rövanşında Zalgiris’i ağırlayacak Galatasaray’da bir transferin daha resmiyet kazanması an meselesi.

Bu sezon kadrosunu Mauro Icardi, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu, Günay Güvenç ve Wilfried Zaha’yla güçlendiren ve kiralık oynayan Kaan Ayhan’ın bonservisini alan sarı-kırmızılılar, anlaşma sağladığı Kerem Demirbay’n transfer görüşmelerine başlandığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şöyle oldu:

"Profesyonel futbolcu Kerem Demirbay’ın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Bayer Leverkusen ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

KEREM DEMİRBAY KİMDİR?

Futbol kariyerine Schalke'nin altyapısında başlayan Kerem Demirbay, sonrasında Borussia Dortmund ve Wattenscheid altyapılarında forma giydi.
2013/14 sezonunda Hamburg'a transfer olan Kerem Demirbay, Kaiserslautern ve Hamburg'da kiralık olarak oynadıktan sonra 2016/17'de Hoffenheim'a transfer oldu.
30 yaşındaki futbolcu, 2019-20 sezonu öncesinde 32 milyon Euro karşılığında Bayer Leverkusen'e imza attı.
Kariyeri boyunca 394 maçta forma giyen Kerem Demirbay, 66 gol ve 77 asist kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...