Tgrt Haber

Galatasaray maçı öncesi Ankaragücü’nde 3 önemli eksik!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
29 Eylül 2023 20:30 - Güncelleme : 29 Eylül 2023 20:33
Galatasaray maçı öncesi Ankaragücü’nde 3 önemli eksik!

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray deplasmanına konuk olacak MKE Ankaragücü’nün kadrosu açıklandı. Sarı-lacivertli ekibin bildirdiği kadroda takımın önemli oyuncularından Tolga Ciğerci, Ali Sowe ve Stelios Kitsiou yer almadı.

Süper Lig’in 7. haftasına 5 galibiyet ve 1 beraberlikle giren Galatasaray, Başkent ekibi MKE Ankaragücü’nü konuk edecek.

Ligin 7. haftasına 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle giren MKE Ankaragücü’nün Galatasaray deplasmanı için kamp kadrosu açıklandı. Sarı-lacivertli ekipte kadronun önemli oyuncularından Tolga Ciğerci​, Ali Sowe ve Stelios Kitsiou listeye dahil edilmedi.

MERT ÇETİN VE TATOS KADRODA

Kadroda bulunmayan oyunculardan Stelios Kitsiou sakatlığı; Tolga ciğerci uyluk kasında gerilmeden ve Ali Sowe elinde bulunan sakatlıktan dolayı RAMS Park’ta sahaya çıkamayacak. Sarı-lacivertli ekipte eksik oyuncuların yerine Mert Çetin ve Tatos maçın kamp kadrosuna dahil edildi.

GALATASARAY - ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

RAMS Park'ta oynanacak Galatasaray - MKE Ankaragücü​ karşılaşması, saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Zorlu mücadele beINSports'tan canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...