Tgrt Haber

Galatasaray, orta saha transferini resmen açıkladı: Ndombele artık Aslan!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
04 Eylül 2023 20:19 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 22:00
Galatasaray, orta saha transferini resmen açıkladı: Ndombele artık Aslan!

Galatasaray, İngiltere Premier Lig’de Tottenham forması giyen Tanguy Ndombele’nin transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Bu sezon kadrosunu Mauro Icardi, Angelino, Kerem Demirbay, Tete, Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech gibi önemli dünya yıldızlarıyla donatan Galatasaray’dan UEFA’ya kadro bildiriminin son gününde flaş bir transfer daha geldi.

Bir süredir İngiltere ile temas halinde olan sarı-kırmızılılar, Premier Lig’de Tottenham forması giyen orta saha​ oyuncusu Tanguy Ndombele’nin transferini resmen açıkladı.
Galatasaray​, 26 yaşındaki Fransız​ orta sahanın transferi için kulübü ile resmi görüşmelere başlandığını duyurdu.

Sarı-kırmızılılardan KAP’a yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcu Tanguy Ndombele​ Alvaro’nun geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü Tottenham Hotspur​ Football & Athletic Company Limited ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

TANGUY NDOMBELE KİMDİR?

Ndombele, 28 Aralık 1996 yılında Fransa'da dünyaya gelmiştir. 181 cm boyundadır. 26 yaşındaki futbolcu, merkez orta saha olarak görev yapmaktadır.

Güncel Transfermarkt verilerine göre Ndombele'nin 22 milyon euro piyasa değeri bulunmaktadır. Sağ ayaklıdır.

Guingamp, Amiens, Lyon, Tottenham, Napoli gibi takımlarda oynayan Fransız orta saha, 277 maçta 19 gol 35 asist üretmiştir.

ŞAMPİYON NAPOLİ'DE 40 MAÇ OYNADI

Geçen sezon İtalya Serie A'da şampiyon olan Napoli'de kiralık olarak forma giyen 26 yaşındaki Ndombele, görev yaptığı 40 maçta yalnızca 1261 dakika kaldı ve bu süreye 2 gol, 1 asist sığdırdı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...