Tgrt Haber

Galatasaray, Sambacı genç yıldıza kanca attı: Teklif yapılacak

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
08 Eylül 2023 12:58 - Güncelleme : 08 Eylül 2023 13:11
Galatasaray, Sambacı genç yıldıza kanca attı: Teklif yapılacak

Galatasaray, Brezilya ekibi Gremio'da forma giyen Bitello için gözlemci gönderdi. Sarı-kırmızılılar genç orta saha için teklif yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Sezona oyun olarak olmasa da skorlar olarak iyi bir başlangıç yaparak Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan Galatasaray​, transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, potansiyel oyuncu için rotasını Brezilya​'ya çevirdi.

GALATASARAY VE MOSKOVA DEVREDE

Brezilya'da Radio Gaucha'dan gazeteci Leonardo Oliveira'nın haberine göre; Gremio, 23 yaşındaki orta sahası Bitello için Galatasaray ve Dinamo Moskova'dan transfer teklifi bekliyor.

CİMBOM TEKLİF YAPACAK

Haberde Gremio'nun maddi olarak zorluk yaşadığı, bu sebeple de oyuncu satışına sıcak baktığı belirtilirken, Galatasaray'ın birkaç gün içerisinde bir teklif yapmak için hazırlandığı ifade edildi.

GÖZLEMCİ GÖNDERİLDİ

Gremio, genç orta sahanın Brezilya U23 takımında 2024 Paris Olimpiyatları Elemeleri'nin geniş aday kadrosunda bulunmasını bekliyor. Galatasaray'ın hazırlık maçları öncesi bir gözlemci görevlendirdiği de iddia ediliyor.

6 MİLYON EURO REDDEDİLDİ

Radio Gaucha'nın haberine göre; Dinamo Moskova'nın daha önce Bitello için yaptığı 6 milyon Euro'luk teklif reddedildi. Ruslar da yeni bir teklifle Brezilya ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

JOAO PEDRO İLE TAKIM ARKADAŞI

Galatasaray'ın teklif vermeye hazırlandığı Bitello, geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe'de geçiren ve bu yaz Gremio'ya kiralanan Joao Pedro'nun da takım arkadaşı.

Brezilya ekibinde Uruguaylı golcü Luis Suarez de forma giyiyor.

BİTELLO KİMDİR?

Brezilyalı orta saha, Gremio'da forma giyiyor. Brezilya'da sezon devam ederken Gremio, 39 puanla 4. sırada yer alıyor.

Asıl mevkisi merkez orta saha olan Bitello, sağ kanat ve on numara pozisyonlarında da forma giyebiliyor. Kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı'nın piyasa değeri ise 7 milyon Euro civarında...

Gremio ile 2 sezonda 90 resmi maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu, takımına toplamda 18 gol ve 8 asistlik katkı sağladı.

Kaynak: Ajansspor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...