Tgrt Haber

Galatasaray sol bekini buldu: Bedavaya gelecek!

03 Mart 2023 18:30 - Güncelleme : 03 Mart 2023 18:50
Galatasaray sol bekini buldu: Bedavaya gelecek!

Galatasaray, Meksika Ligi ekiplerinden Puebla’da forma giyen 28 yaşındaki Uruguaylı sol beke 3 yıllık sözleşme teklif edecek, Cimbom oyuncu için bonservis bedeli ödemeyecek.

Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray​'da transferde hareketlilik devam ediyor. Sezon başından kadrosuna kattığı yıldız oyuncularla dikkat çeken sarı-kırmızılılarla ilgili transfer​ iddiaları gelmeye devam ediyor. Aslan'ın son olarak Uruguaylı​ sol beki bonservis bedeli ödemeden kadroya katacağı iddia edildi.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA SONA ERİYOR

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, Meksika temsilcisi Puebla'da forma giyen 28 yaşındaki Uruguaylı sol bek​ oyuncusu Gaston Silva'yı yeni sezon için kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

İtalyan basınında yer alan habere göre; Sarı-kırmızılılar, 30 Haziran 2023'e kadar kontratı bulunan futbolcu ile yakından ilgileniyor. Cimbom'da Fernando Muslera ve Lucas Torreira'nın da vatandaşı olan futbolcuya Galatasaray'ın 3 yıllık sözleşme teklif etmeyi planladığı öne sürülüyor.

COPA SUDAMERİCANA'YI KAZANMIŞTI

Bu sezon 27 maçta 1 gol, 2 asistlik performans ortaya koyan Uruguayalı futbolcu daha önce Independiente ile Copa Sudamericana'yı kazanmıştı.

Galatasaray bu bölge için son olarak Hatayspor'da oynayan Sam Adekugbe'yi kiralık olarak transfer etmişti. Cimbom, Hatayspor'dan transfer ettiği Kanadalı bek oyuncusuyla sahada 1 yabancı oyuncu fazladan oynatabilecek.

Kaynak: Takvim

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...