Tgrt Haber

Trabzonspor, Lazar Markovic transferini resmen duyurdu

15 Şubat 2023 19:30 - Güncelleme : 15 Şubat 2023 19:37
Trabzonspor, Lazar Markovic transferini resmen duyurdu

Trabzonspor, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık depremlerin ardından ligden çekilen Gaziantep FK’da forma giyen Lazar Markovic’i sezon sonuna kadar kiraladı. Transfer resmen açıklandı, maliyeti belli oldu.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık depremlerin ardından Spor Toto Süper Lig’den çekilme kararı alan Gaziantep FK’nın kanat oyuncusu Lazar Markovic, bordo-mavili takıma katdı.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) deprem​ nedeniyle ligden çekilmesine onay verdiği takımların oyuncuları, yeni takımlarında yabancı kontenjanından sayılmadan maç listesinde yer alabilecek.

MALİYETİ BELLİ OLDU

Trabzonspor​, Süper Lig​'den çekilme kararı alan Gaziantep FK​'dan Lazar Markovic'i kadrosuna kattı.  Sırp futbolcu sezon sonuna kadar kiralık olarak bordo-mavili takımın formasını giyecek.

Trabzonspor 28 yaşındaki kanat oyuncusu için Gaziantep FK'ya 260 bin Euro kiralama bedeli ödeyecek.

KAP'a yapılan açıklama, "Profesyonel futbolcu Lazar Markovic ile 2022-23 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya, 2022-23 futbol sezonu için 260.000.-EUR garanti ücret ödenecektir." ifadeleri kullanıldı.

FENERBAHÇE'DE OYNAMIŞTI

Daha önce Fenerbahçe forması giyen 28 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon Gaziantep FK formasıyla 22 maçta 5 gol, 3 asistlik performans sergilemişti. Sırp futbolcunun Gaziantep FK ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Trabzonspor, Lazar Markovic transferini resmen duyurdu

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...