Tgrt Haber

Galatasaray, Victor Nelsson'un yerini İtalya'dan dolduracak

13 Haziran 2023 08:19 - Güncelleme : 13 Haziran 2023 08:40
Galatasaray, Victor Nelsson'un yerini İtalya'dan dolduracak

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yarışında ipi göğüsleyen Galatasaray, yeni sezonda Avrupa kupalarında yarışabilecek bir kadro kurmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Birçok önemli kulübün transfer listesinde yer alan Victor Nelsson'un ayrılık ihtimaline karşılık alternatifini belirledi.

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyonlukla noktalayan Galatasaray​'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Önümüzdeki sezon Avrupa kupalarını da düşünerek iddialı bir kadro kurmak isteyen Cimbom, takımdan ayrılması gündemde olan Victor Nelsson​'un boşluğunu doldurmak adına girişimlere başladı.

AVRUPA DEVLERİ PEŞİNDE

23. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'da bu sezon kazanılan başarının en büyük mimarlarından biri olan Victor Nelsson gösterdiği güvenilir performansla Avrupa devlerinin yenide radarına girdi.

2021 yazında Kopenhag'dan transfer edilen Danimarkalı stoper, geldiği günden bu yana gösterdiği performans ile Avrupa'nın dikkat çeken stoperleri arasına girmeyi başardı.

22 MİLYON EURO TEKLİF GELDİ!

24 yaşındaki futbolcu, özellikle bu sezon gösterdiği futbol ile dev kulüpleri peşine taktı. Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Arsenal​, yeniden yapılanmaya girmek isteyen Tottenham'ın ardından Alman ekibi Borussia Dortmund da transfer için devreye girdi.

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlere göre; Tottenham, Nelsson için Galatasaray'a 22 milyon Euro teklif etti. Cimbom'un 25 milyon Euro olan çıkış maddesinde aşağı bir teklifi kabul etmeyeceğini İngiliz kulübüne bildirdi.

ALTERNATİFİ İTALYA'DAN!

Galatasaray, Victor Nelsson'un olası ayrılığına önlem almak adına çalışmalarına hız verdi.

Sarı-kırmızılılar, Danimarkalı stoperin alternatifini İtalya'da buldu. Bu sezon İtalya'da sergilediği başarılı performansla dikkatleri çeken savunmacı için Galatasaray'ın devrede olduğu ifade edildi.

NEHUEN PEREZ İÇİN TEMASLA BAŞLADI

Sarı-kırmızılıların, Udinese'de başarılı bir sezon geçiren Nehuen Perez'i kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Mondo Udinese'nin haberine göre; Galatasaray'ın yeni sezonda çok daha iddialı bir kadro kurmak istediğini ve bu doğrultuda İtalya'da sezonun parlayan isimlerinden Nehuen Perez ile ilgilendiğini belirtti.

Haberde, Galatasaray'ın henüz resmi bir teklifle kulübün kapısını çalmadığını ama oyuncunun transferi adına temasların başladığını aktardı.

MİLLİ TAKIMA KADAR YÜKSELDİ

Nehuen Perez, 2021-22 sezonunu Atletico Madrid'den kiralık olarak Udinese'de geçirmişti. 2022'nin yaz transfer döneminde ise Nahuel Molina'nın Atletico Madrid'e gidişinin bir parçası olarak İtalyan ekibine bonservisiyle transfer olmuştu.

Bu sezon Udinese formasıyla 36 maça çıkan ve 4 de gol atan Arjantinli stoper, sergilediği performansla milli takıma kadar yükselmeyi başardı.

20 MİLYON EURO İSTİYORLAR!

İtalyan ekibiyle Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan vepiyasa değeri 8 milyon Euro olan 22 yaşındaki savunmacı için Udinese, 20 milyon Euro talep ediyor.

Serie A ekibinin bunun altındaki teklifleri değerlendirmeyecek olması transferde Galatasaray'ın işini bir hayli zorlaştırıyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...